Nakiel Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Dzisiaj uruchomiliśmy nowe forum dyskusyjne. Mam nadzieję, że przypadnie wszystkim do gustu zarówno pod względem graficznym jak i dzięki znacznie większych możliwością w porównaniu do poprzednika. Proszę o opinie oraz zgłoszanie ewentulanych błędów. Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj. Śnij. Odkrywaj." M". Twain. Metryczka dla dziecka może być wspaniałą pamiątką narodzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Bez urazy, ale wygląda tak jak forum eksperta :/ Może i lepsza funkcjonalność, ale jednak, skaza na tym forum pozostaje przez eksperta - na ich forum są najbardziej lamerskie posty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iskar Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Jason w ten sposób to mogłeś równie dobrze powiedzieć, że poprzednie forum było podobne do tysiąca innych tylko przez to, że było to phpbb <_ nie chodzi o wygl przecie src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_wink.png" alt=";)"> Link to comment Share on other sites More sharing options...
KKKas Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Jest bardziej funkcjonalnie, czyli lepiej. Jedyny problem to ikonka postów przeczytanych przy działach. Moglibyście ją trochę zmienić, bo ledwo da się odróżnić ikonę przeczytaną od nieprzeczytanej? A, i zniknęły punkty "Pomógł"... Szkoda, nazbierałem sobie trochę, hehe. ҉ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nakiel Posted November 27, 2006 Author Report Share Posted November 27, 2006 Szczerze mówiąc nigdy nie byłem na forum KS-Ekspert (do dzisiaj ) i nie sugerowałem się nim. IPB jest moim zdaniem najlepszym obok VBulletin dostępnym skryptem dla for dyskusyjnych. Często jest wybierany przez duże polskie i światowego portale m.in. idg.pl, gery.pl, pclab.pl, php.pl, emule-project.net itd. itd.... CYTATJedyny problem to ikonka postów przeczytanych przy działach. Moglibyście ją trochę zmienić, bo ledwo da się odróżnić ikonę przeczytaną od nieprzeczytanej? Ikonkę się poprawi, a na razie korzystaj z linku "Zobacz nowe posty". A, i zniknęły punkty "Pomógł"... Szkoda, nazbierałem sobie trochę, hehe. Niestety, ale funkcja raczej nie powróci na forum. Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj. Śnij. Odkrywaj." M". Twain. Metryczka dla dziecka może być wspaniałą pamiątką narodzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toster Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 przydalby sie skin z "mocniejszymi" kolorami. Tak abym od razu widzial gdzie sa nowe posty a nie musial sie wpatrywac w delikatnie rozowe Always Dark<br /> Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkAndrew Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 a wiecie co zauważyłem:D wiecie gdzie jest ikonka strony w mozilli(chodzi mi o lewą część karty otóż tam jest stare logo(patrz niebieskie 101) a forum teraz ma czerwone!!!! HAHAxD a tak już na serio to wszystko bardziej cymes oprócz tych różowych ikonek proponuje zmianę na stare bo były bardziej "oczojebne" "Może wam pomoge, może nie, może pierdolcie w dupę się"-prof. Jarząbek Link to comment Share on other sites More sharing options...
sazian Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 ooo kutfa ale żarówa to niebieskie było ładniejsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
5corpio Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 To teraz tylko czekać na nowy wygląd strony głównej ;p Ot taka mini-strona moja po godzinach http://www.wnetrzekuchni.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
sazian Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Mam pytanie teraz powstaną subfora osobne delphi i osobno Pascal noo i może jeszcze coś dla nowych:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iskar Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Mam pytanie teraz powstaną subfora osobne delphi i osobno Pascal noo i może jeszcze coś dla nowych:) A po co je rozdzielać? Nie widze takiego sensu. Nowe? Czekamy na propozycje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sazian Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Kiedyś była rozmowa na ten temat i powiedzieliście że subforum nie będzie ponieważ w phpbb nie ma takiej możliwości. A teraz jest A jeszcze jedno pytanie teraz już na stałe będzie taka piękna szata graficzna czy coś... jakoś... inaczej?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blind Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Mi sie nawet podoba... chociaż szata graficzna mogła by być lepsza... :] www.blinder.pl - Blog Link to comment Share on other sites More sharing options...
sazian Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 w przyszłości będzie kolorowanie składni?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varcetti Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Widzę że kolorowanie składni już jest dla większej ilości języków Myślę, że zmiana forum jest na lepsze (przynajmniej mniej dziurawe niż phpbb ;] ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spider100 Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Emoty bym zmienił tylko ps: dobra robota Pozdrawiam Spider ^*^ www.spider.dathox.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
sazian Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 I jeszcze jedno pytanie Kiedyś była taka funkcja że przy starych postach był taki obrazek A przy nowych w innym kolorze co było pomocne przy przeglądaniu postów, niestety teraz tej funkcji ort!, istnieje szansa że ta opcja pojawi się w nowej wersji forum?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nakiel Posted November 29, 2006 Author Report Share Posted November 29, 2006 A teraz jest taki obrazek przy nowych a przy starych go nie ma. Nie łatwiej kliknąć w link "Zobacz nowe posty" ? No, chyba, że wolisz wpatrywać się w ikonki. Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj. Śnij. Odkrywaj." M". Twain. Metryczka dla dziecka może być wspaniałą pamiątką narodzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sazian Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 jest ale przy temacje a nie poście Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nakiel Posted November 29, 2006 Author Report Share Posted November 29, 2006 Niestety takiej opcji teraz nie ma. Rozejrzę sie czy można to jakoś wprowadzić. Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj. Śnij. Odkrywaj." M". Twain. Metryczka dla dziecka może być wspaniałą pamiątką narodzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blind Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Brakuje mi opcji podczas logowania, zeby zapamietal i sie logowal automatycznie. I jeszcze na stronie głównej w "Ostatnio na forum" przy tamacie nie pisze ile jest postów. www.blinder.pl - Blog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wosiedem Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Grupa: Super użytkownicy Grupa: Administratorzy Pojawiły się grupy. Można jakoś sprawdzić kto należy do konkretnej grupy? Ps. Dlaczego nie jestem super userem? xD (oczywiście żartuję) Pozdrawiam, vo7 (; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nakiel Posted November 29, 2006 Author Report Share Posted November 29, 2006 CYTATBrakuje mi opcji podczas logowania, zeby zapamietal i sie logowal automatycznie. Klikasz na link "Zaloguj" http://forum.unit1.pl/login.html i zaznaczasz "Zapamiętaj mnie" CYTATI jeszcze na stronie głównej w "Ostatnio na forum" przy tamacie nie pisze ile jest postów. Ilość postów na spisie wkrótce powróci. CYTATPojawiły się grupy. Można jakoś sprawdzić kto należy do konkretnej grupy? Link "Użytkownicy" pod nagłówkiem Dlaczego nie jestem super userem? xD (oczywiście żartuję) Brakuje Ci kilka postów. Jak znajdziesz kto jest w jakiej grupie to będziesz wiedział ile. Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj. Śnij. Odkrywaj." M". Twain. Metryczka dla dziecka może być wspaniałą pamiątką narodzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrx123321 Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 ja bym dał troche inną oprawę graficzną.... no i może jakąś małą reklamę podobnie jak jest na forum Nakiel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nakiel Posted December 3, 2006 Author Report Share Posted December 3, 2006 Witaj matrx123321 Nikomu grafika nie przypadła do gustu, zobaczymy co da się zrobić... Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj. Śnij. Odkrywaj." M". Twain. Metryczka dla dziecka może być wspaniałą pamiątką narodzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts