BoBo Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Witam wszyskich!!! Mam pomysł na świetny program Otóż będzie to program który działaniem będzie przypominał antywirusa... Głównie chodzi mi o to żeby mój program czytał wszystkie pliki dll znajdujące się w katalogu np. ('lib\') i wykonywał wszystkie w nich procedury zawarte. I jeszcze żeby można było dodawać tam jeszcze inne pliki Dll i też aby działały...myśle że rozumiecie... ALEŻ TO ZAKRĘCONE Pomóżcie!!! Z góry dzięki!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Taa.. coraz dziwniej się robi. Pomijając tę dziwność, to rozwiąż choć 50% problemów jakie się z tym wiążą Co oznacza to, że nazwa użytkownika jest kursywą i podkreślona kropeczkami? tam na dole? Baza tysięcy lotnisk: http://airportsbase.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blind Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Ze co? wszystkie dll? lib\? zmien temat i napisz dokladnie o co chodzi i ni by w czym potrzebujesz pomocy. www.blinder.pl - Blog Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoBo Posted September 23, 2007 Author Report Share Posted September 23, 2007 To jeszcze raz. Mam program który wykonuje działania zawarte w plikach .dll. Chodzi mi o to aby nawed po dodaniu nowego pliku .dll do katalogu z resztą plików dll mój program i tak wczytywał z niego instrukcje co ma robić. już jaśniej?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Problem z tym aby program zauważał tę bibliotekę dll czy aby jej procedury wykonywał? Poza tym nie wiem czy jest procedura, która by dawała listę procedur z biblioteki dll i jeszcze z jakimi parametrami Baza tysięcy lotnisk: http://airportsbase.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoBo Posted September 23, 2007 Author Report Share Posted September 23, 2007 Żeby wykonał tą procedurę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KKKas Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Poza tym nie wiem czy jest procedura, która by dawała listę procedur z biblioteki dll i jeszcze z jakimi parametrami Pewnie, że możesz wylistować wszystkie eksporty, ale dostaniesz ich indeksy albo nazwy (zależy jak je wyeksportowano). Ale parametrów to już nie dostaniesz ;-) Poza tym, widać, że koleś nie ma pojęcia o czym pisze... ҉ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kompustelnik Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Nooo... antywirus jeden z najlepszych... Pozdrawiam! Pisze programy na zlecenia. Tanio! Delphi, Pascal. Kontakt: - (gg) 736483 - (email) kondor20@op.pl light92@o2.pl - Strona domowa Wszystko do uzgodnienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nvm Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Jak dla mnie do "Śmiechowych tematów" Przynajmniej pierwszy post Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkAndrew Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Tak i to pod hasłem "ALEŻ TO ZAKRĘCONE" Patrzcie dał przedrostek ale tematu nie napisał "Może wam pomoge, może nie, może pierdolcie w dupę się"-prof. Jarząbek Link to comment Share on other sites More sharing options...
filuu Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 ależ to zakręcone... Lubię cytryny ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.