liwko Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 Witam,zajmuję się handlem autami i bardzo często zdarza mi się pisać sms-y w sprawię zamiany, w związku, że jest to bardzo czasochłonne zwracam się do Państwa z prośbą o wycenę kosztów napisania takiego programu oraz ustalenia czy jest to w ogóle wykonalne, a chodzi o to, aby taki program z jak najmniejszą moją ingerencją - sam otwierał sobie po kolei strony wszystkich aut powiedzmy od 1zł do 4000zł i kopiował numery telefonów wraz z numerem aukcji z której wziął telefon do notatnika. Szczegóły do ustalenia, wiem, że nie da się zrobić cudów dlatego wszystko jest do dogadania, pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natalioon12 Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 Dołączam się do pytania: ile takie coś może kosztować? To znaczy chodzi mi o napisanie programu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enfres Posted December 12, 2016 Report Share Posted December 12, 2016 Najlepiej zapytać jakiejś firmy projektującej oprogramowanie chyba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traots Posted May 5, 2017 Report Share Posted May 5, 2017 Sprawdź sobie tutaj : http://www.platformaintegracyjna.pl/integracja-z-allegro/ na pewno ci pomogą ogarnąć ten temat oni zajmują się tematem synchronizacji z allegro wiec na spokojnie możesz się do nich odezwać i zrobią ci taką aplikacje co ci połączy wszystko w jedno i będziesz mógł nawet na allegro wystawiać sobie wszystko automatycznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
proteinmode Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 Taki bot to 1-2h roboty chyba że są jakieś "ukryte" funkcjonalności które wyjdą w trakcie Za 100zł już możesz liczyć na takie proste rozwiązanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.