Mikkos Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Nawiąże współprace z informatykiem programistą w celu stworzenia gry (aplikacji) na telefon komórkowy. Gra typu street fighter miałaby być zrobiona ramach pracy magisterskiej/inżynierskiej. Podział byłby następujący - ja dostarczam pomysł plus niezbędne środki finansowe, Ty zajmujesz się pisaniem. Przy niedrogich nakładach finansowych mogę również zatrudnić do togo fachowca. Potrzebuję osoby z prawdziwego zdarzenia do tego zadania. Reszta info na telefon - 727913669, bądź na email amberdusk89@gmail.com. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 A dyplom też dostanę? Co do nakładów finansowych... stać Cię na zatrudnienie najtańszego programisty za powiedzmy 2000zł na miesiąc? Osoba z prawdziwego zdarzenia weźmie duuużo więcej. W sumie... nie wiem ile Ty tam zarabiasz na swoich masażach w Białymstoku http://www.ogloszenia-bialystok.com.pl/ogloszenia/profesjonalne-uslugi-masazu-wraz-z-dojazdem-do-klienta/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xevil21 Posted September 25, 2014 Report Share Posted September 25, 2014 Przy niedrogich nakładach finansowych możesz zatrudnić d*** wołową. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakter Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 I jak, udało się znaleźć kogoś do pomocy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booleeks Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 Siemka, szukasz jeszcze kogoś? Jesli tak to dawaj znać na PW może się dogadamy, wal smiało codziennie tu jestem, pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.