jozekkg Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 Witam. Znajoma mi pisze, że coś jej dziwnie "pika" w komputerze. Nawet jak wyłączy koompa. Dopiero jak wyjmie kabel z gniadzka, to ten dżwięk ustaje. Raz napisało jej, jak się wyraziła, coś o biosie i baterii. Jest to taki dźwięk: http://www.youtube.com/watch?v=W5_qpd93xuc&feature=youtu.be Link to comment Share on other sites More sharing options...
sazian Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 to pika w głośnikach czy w czymś innym ? jak w głośnikach to je wyłącz i sprawdź wtedy mi kiedyś głośniki radio łapały ogólnie dźwięk przypomina uszkodzony dysk ale ten powinien przestać po wyłączeniu komputera a poza tym że pika to wszystko działa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozekkg Posted January 16, 2013 Author Report Share Posted January 16, 2013 Właściwie to już nie ma sprawy. Pikanie ustało samo. Co było źródłem tego dźwięku to nie wiem. Znajoma napisała mi tylko tyle. Tak poza pikaniem wszystko działało. Dzięki za zainteresowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirion Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Jeśli ustawało dopiero po odłączeniu od prądu to pewnie coś w zasilaczu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oliwierdobrowolski Posted October 31, 2016 Report Share Posted October 31, 2016 A mi się tak robiło np. i się zawieszał cały komputer. Nic nie dało się zrobić. Jednostajne, długie piknięcie i zwiecha, ale zero blue screen. Wiecie co to mogło być? Jeszcze "pierdział" i też się robiła zwiecha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enfres Posted December 13, 2016 Report Share Posted December 13, 2016 A może ma jeszcze beeper w kompie i to on popiskuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.