Integer Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Witam Szukam czegokolwiek co by było zaczątkiem nakierowaniem na trop. "jak programowo w Delphi dodać funkcję pod prawy przycisk myszy w Windowsie", chodzi mi konkretnie o listę operacji na plikach, folderach - czyli klikam na plik/ folder i jest grupa WinZip z funkcjami do wyboru... Nie chodzi o gotowca tylko jak to w ogóle zdefiniować żeby były jakieś efekty szukania. Nie powiem, że nie szukałem w google ale chyba źle zdefiniowałem temat bo mi wyskakiwało wszystko o przechwytywaniu, Mesagerach i innych, a o liście jako takiej ni w ząb. Z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blind Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Nie pamietam dokladnie, dawno to robiłem ale w rejestrze w drzewie ROOT sa ustawienia dla rozszezen, tam szukaj. www.blinder.pl - Blog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Integer Posted September 27, 2010 Author Report Share Posted September 27, 2010 OK dzięki. Równolegle dostałem taka podpowiedź http://www.jfitz.com/tips/rclick_custom.html Jest tu dokładnie opisane jak ręcznie modyfikować rejestr, a stąd do programowego już nie daleko, może się komuś przyda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.