Nakiel Posted October 8, 2007 Author Report Share Posted October 8, 2007 Zgodnie z prośbą wprowadziłem nową funkcję pozwalającą na zablokowanie możliwości edycji artykułu przez innych użytkowników niż autor. Stanowi ona zabezpieczenie przed niechcianymi modyfikacjami. Blokadę można ustawić w formularzu dodawania nowego artykułu oraz podczas edycji (tylko autor oraz administratorzy). Domyślnie blokada jest wyłączona. Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj. Śnij. Odkrywaj." M". Twain. Metryczka dla dziecka może być wspaniałą pamiątką narodzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sazian Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 mam pytanie czy w ramach darmowego hostingu można skorzystać tylko z meila ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Sazian, jak szaleć to szaleć? Ale na razie nie ma maila, jest przekierowanie maila. Swoją drogą każdy mógłby mieć w profilu ustawione na jaki adres przekierować listy, a jego mail byłby logn@unit1.pl no może poza moi bo ja mam fp:P Baza tysięcy lotnisk: http://airportsbase.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
sazian Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 dobra zapytam inaczej czy jest możliwe skorzystanie tylko z przekierowania na maila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wosiedem Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 A może google hosted? www.google.com/a To nic nie kosztuje ;] Wtedy będzie dostepny JABBER, mail, kalendarz itp (wszystko co daje google) w domenie unit1.pl Pozdrawiam, vo7 (; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Może, ale mnie się nie podoba, że tyle danych spoczywa w rekach jednej firmy Baza tysięcy lotnisk: http://airportsbase.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nvm Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Może, ale mnie się nie podoba, że tyle danych spoczywa w rekach jednej firmy Rzetelnej firmy. Kto jak kto, ale programista powinien ufać Google jak chrześcijanin Bogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSr Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 @sazian: Co masz za problem? Możesz używać tylko aliasu pocztowego, a konto FTP zostawić na razie w spokoju Ubuntu.pl user #10593 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KKKas Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Rzetelnej firmy. Kto jak kto, ale programista powinien ufać Google jak chrześcijanin Bogu. Ech. Niby czemu ? Nie mam nic do G, używam wielu rzeczy, ale bez przesady. Może modlić się mam jeszce do nich ? Fanatycy to są Apple'a ;-) A co do tych ich usług z podpięciem domeny, to jest rozwiązanie dla osób, którym nie zależy (/nie mają czasu/ochoty/umiejętność) żeby zrobić to na swoim hostingu. Tam oddajesz rekord MX doment w ich ręce i nie zrobisz nic poza tym, na co pozwalają ich opcje. ҉ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sazian Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 @TSr: czytałeś regulamin?? na serwerze musze zamieścić stronę związaną z programowaniem inaczej konto jest kasowane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Myślę, że Nakiel się nie pogniewa, że się używa tylko aliasu e-mail Baza tysięcy lotnisk: http://airportsbase.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts