Iskar Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Witaj matrx123321 Nikomu grafika nie przypadła do gustu, zobaczymy co da się zrobić... Jak to nikomu.. nie jednej osobie się podobało mi się podoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wosiedem Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Właśnie! Mi też się podoba! Chcecie ją zmienić? VETO! (hahaha, teraz nie mozecie nic zrobic - sejm rozwiazany ) Mój 100 post? :| Pozdrawiam, vo7 (; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkAndrew Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 chyba większość miała na myśli te ikonki nowych postów w poszczególnych forach-bo ja na przykład to miałem na myśli. a reszta jest spoko;) "Może wam pomoge, może nie, może pierdolcie w dupę się"-prof. Jarząbek Link to comment Share on other sites More sharing options...
5corpio Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Ogólnie chyba jest wszystko w porządku prócz tych wspomnianych ikonek. Ten kolor na początku jakoś dziwnie mnie rozprasza i ciężko wszystko ogarnąć ale idzie przywyknąć. I może jestem ślepy ale chyba nie ma opcji usuwania swoich postów... Ot taka mini-strona moja po godzinach http://www.wnetrzekuchni.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_haj Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 inna sprawa ze jak sie loguje to nie widac czy sa nowe posty w danym dziale czy nie ... nie mozna tego zrobic bardziej widocznego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KKKas Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 inna sprawa ze jak sie loguje to nie widac czy sa nowe posty w danym dziale czy nie ... nie mozna tego zrobic bardziej widocznego ? I ja, i Toster też o tym pisaliśmy ;-) Ale w końcu zrobiłem sobie bookmarka: http://forum.unit1.pl/index.php?act=Search&CODE=getnew i jest git ;-) ҉ Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_haj Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 to sie nazywa rozwiazanie ... nie prosciej dac wyrazniejsze ikony i bedzie po balu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nakiel Posted December 5, 2006 Author Report Share Posted December 5, 2006 Brak nowych postów w dziale - Nowe posty w dziale- Brak nowych postów w temacie - Nowe posty w temacie- Moim zdaniem ikonki są dość widoczne. Jeśli zaś chcesz zobaczyć dokładnie co nowego pojawiło się na forum to klikasz w link "Zobacz nowe posty". Wspominałem już o tym kilkakrotnie. Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj. Śnij. Odkrywaj." M". Twain. Metryczka dla dziecka może być wspaniałą pamiątką narodzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_haj Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 a wiec wychodzi ze mam wszystkie nowe wiadomosci ... Jeszcze nie widzialem wyszarzonej ikonki jak tu zagladam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nakiel Posted December 5, 2006 Author Report Share Posted December 5, 2006 Po przeniesieniu forum wszystkie tematy ustawiły się jako nieprzeczytane. Na dole forum masz "Oznacz wszystkie posty jako przeczytane". Wystarczy kliknąć i problem z głowy. Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj. Śnij. Odkrywaj." M". Twain. Metryczka dla dziecka może być wspaniałą pamiątką narodzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_haj Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Dzieki. Pomoglo. Glupio mi ze sam nie wpadlem na to Sorry za zawracaie glowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sazian Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 a co z ==> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blind Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Wyglad jest zajebisty! Nie zmieniac! Ewentualnie mozna by jakies skiny do samodzielnego wyboru zrobic. www.blinder.pl - Blog Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkAndrew Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 eeeej jak się loguje na stronie głównej to mi pisze że nieprawidłowe hasło a wpisuje to samo co tutaj "Może wam pomoge, może nie, może pierdolcie w dupę się"-prof. Jarząbek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wosiedem Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 eeeej jak się loguje na stronie głównej to mi pisze że nieprawidłowe hasłoa wpisuje to samo co tutaj O ile mi wiadomo to portal i forum nie jest jeszcze zsynchronizowane. Pozdrawiam, vo7 (; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaYou Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 O ile mi wiadomo to portal i forum nie jest jeszcze zsynchronizowane. ja tez tak uwazam i ponownie sie zarejstrowalem ale mam problem bo nei dziala mi shoutbox :/ "(2b || !(2b)) == question" W. Shakespeare http://jakubniwa.pl - świat sztucznej inteligencji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kezard Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Wszystkow w swoim czasie Synchronizacja kont ze strony i forum wymaga połączenia baz danych, ale na pewno niedługo konta ze strony będą także działać na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blind Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 hmm... mam troche dziwny błąd, "Moj asystent" nie działa dobrze na stronie głównej, a dokładnie to chodzi o zakładki "Nowe posty", "szukaj"... jak wchodze na to, to zamyka mi to okienko i nic sie nie dzieje. A jak wejde juz w jakiś dział na forum, to wszystko juz jest ok. A tak apropo jeszcze tego asystenta "10 największych gaduł w ogóle" www.blinder.pl - Blog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nakiel Posted September 24, 2007 Author Report Share Posted September 24, 2007 Zaaktualizowałem skrypt forum, jednak pełna funkcjonalność nie jest jeszcze dostępna. Cierpliwości Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj. Śnij. Odkrywaj." M". Twain. Metryczka dla dziecka może być wspaniałą pamiątką narodzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sazian Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 szczerze ?? to już mi się nie podoba a w szczególności to "przewijanie" kodu da się to jakoś wyłączyć ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nvm Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Jakie przewijanie kodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Nie wiem, ale mi sie podoba.. takie nowoczesne:D Można by tylko obniżyć próg, aby mógł mieć własny podpis po obrazkiem (albo tam gdzie miałbym obrazek:D) Baza tysięcy lotnisk: http://airportsbase.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nakiel Posted September 24, 2007 Author Report Share Posted September 24, 2007 Sazian, jeszcze nie wszystko działa m.in. formatowanie kodu trzeba poprawić... Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj. Śnij. Odkrywaj." M". Twain. Metryczka dla dziecka może być wspaniałą pamiątką narodzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KKKas Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Fajnie, jest bardziej funkcjonalnie... ҉ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sazian Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 kiedy będzie "pełna wersja"?? ps. zniknęły przyciski od kolorowania składni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts