Guest Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Witam! Mam pytanie czy nie znacie jakiegos prostego sposobu na "ukrycie programu" tzn. zeby go nie bylo widac ani na pasku okien ani w tray'u (kolo zegara) tylko zeby sobie dzies tam siedzial i dzialal ? Albo naprzyklad jakiegos arta ect.z gory thx :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 application.showmainform:=false;Ej, zróbcie coś, żeby mnie nie wylogowywało przy przechnodzeniu do tematów! -ktoś// a masz wlaczone zapisywanie cookies? - [strz] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iskar Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Ze strony www.delphi-page.host.sk: [quote] function registerserviceprocess(pid,blah:longint):boolean;stdcall;external 'kernel32.dll' name 'RegisterServiceProcess';[/syntax:ad5b241975]no i teraz tylko: [code=Delphi] registerserviceprocess(0,1); [/code] [/quote]raczej się nie pokaże po ctrl+alt+del Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Ja robiłęm właśnie tak, że zmieniałem właściwość showmainform na false i w tedy aplikacja była niewidoczna. Pokazywała siędopiero w procesach na xp, albo w zamykaniu programów na 98.ps: cookis działają, automatyczne logowanie też wywala mnie w momencie przejścia do tematu. Nie wiem czemu tak się dzieje. A nie za każdym razem mnie wywala, ale bardzo często.//ktoś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.