evil Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Chodzi mi o to że robie aplikacje MDI i w menu Okno chce dodawać wszystkie nazwy otwartych okien i nie bardzo wiem jak to zrobić. Może mi ktoś pomoże.Z góry thx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iskar Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Chyba 'troche' pomyliles dzial ;-) Dodaj odpowiednio przedrostek (np. [Delphi]) przed nazwę tematu, a ja go przeniose gdzie trzeba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil Posted June 13, 2006 Author Report Share Posted June 13, 2006 Czemu dział pomyliłem, chodzi mi o Delphi, a dokładniej coś takiego jak jest w PSPad, wszystkie otwarte okienka są w menu Okno. I jak przy tworzeniu nowego okna tworzyć nową pozycję w tym menu.Na pewno do innych troche banalne pytanie ale myśle że mi ktoś odpowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 dobra, chodzi Ci o Delphi, a dałeś w HTML/PHP Link to comment Share on other sites More sharing options...
5corpio Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Użyj komponentu: TabbedNotebook z zakładki Win 3.1 i tam możesz operować na zakładkach, które można dodawać usuwać itp. Ot taka mini-strona moja po godzinach http://www.wnetrzekuchni.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil Posted June 14, 2006 Author Report Share Posted June 14, 2006 To że pojawiło się w HTMLPHP to mie też zdwiwiło bo jak dobrze pamiętam to dawałem w Delphi A co do tego MainMenu to chodzi mi dodawanie pozycji do tego MainMenu a nie chodzi mi o zakładki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iskar Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Masz do Delphi dołączone przykładowe programy, w jednym z nich jest ukazane jak dodawać dynamicznie nowe pozycje do menu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.