sazian Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 czemu w Polsce takich nie ma :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xevil21 Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Toster walczy o naszą uwagę! Klik... Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HNB Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Toster dopadł tego gościa, z tematu xD Pamiętacie? soon Delphi will be only for veterans and finally we all will die at the end… delphi.dathox.com - nowinki z świata Delphi/Pascala only programmers and drug dealers call their customers "users" Oto cisza przed burzą, Chwile się dłużą.Z gór schodzi dużo chmur ku podnóżom.Ptaki milaczą, drogi suche jak wiór się kurzą, Ptaki milczą a drogi się kurzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HNB Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 c++ dla pRoGRAMISToOF GIEr soon Delphi will be only for veterans and finally we all will die at the end… delphi.dathox.com - nowinki z świata Delphi/Pascala only programmers and drug dealers call their customers "users" Oto cisza przed burzą, Chwile się dłużą.Z gór schodzi dużo chmur ku podnóżom.Ptaki milaczą, drogi suche jak wiór się kurzą, Ptaki milczą a drogi się kurzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Wg mnie powinno być w drugą stronę Bo 13-latki rozumieją po polsku, ale Polacy nie rozumieją po trzynastkowemu Baza tysięcy lotnisk: http://airportsbase.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
KANAR123 Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Hmmm xD niektóre wyrazy są trudne do zrozumienia XD ale to jeszcze nic odkąd kiedyś trafiłem na forum dla FaJnYcH DzIeWcYnEk xD żal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HNB Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 "FaJnE DzIeFFFcYnEki to pSZyszło$ć naroodu. Niom ^^ hihi" co zrobić xD, życie. soon Delphi will be only for veterans and finally we all will die at the end… delphi.dathox.com - nowinki z świata Delphi/Pascala only programmers and drug dealers call their customers "users" Oto cisza przed burzą, Chwile się dłużą.Z gór schodzi dużo chmur ku podnóżom.Ptaki milaczą, drogi suche jak wiór się kurzą, Ptaki milczą a drogi się kurzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaYou Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Jedna zmienna żali się drugiej: - Ten wskaźnik jest taki fajny... Ale w ogóle nie zwraca na mnie uwagi. - Po prostu nie jesteś w jego typie. "(2b || !(2b)) == question" W. Shakespeare http://jakubniwa.pl - świat sztucznej inteligencji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Coś w ten deseń: kobieta zmienną jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevPort Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Pinokio Prawdziwy programista wiesza sie wraz ze swoim programem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KANAR123 Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 {leżem} XD ale w necie jest tego pełno tylko wstawiać linki xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
xevil21 Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Heya ... 44. 1.Czas pracy pracowników samorządowych wynosi 8 godz. na dobę i przeciętnie 40 godz. tygodniowo, w przeciętnie pięciodniowym tygodniu pracy, w 4-miesięcznym okresie rozliczeniowym. 2.W uzasadnionych przypadkach mogą być zastosowane rozkłady czasu pracy, w których dopuszczalne jest przedłużenie wymiaru czasu pracy do 12 godz. na dobę przy zachowaniu 40 godz. średniotygodniowego wymiaru czasu pracy, w przeciętnie pięciodniowym tygodniu pracy, w 3-miesięcznym okresie rozliczeniowym. ... Czy tylko mnie śmieszy to masło maślane? może to przez zmęczenie Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HNB Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 nie wiem, mam kaca <_> soon Delphi will be only for veterans and finally we all will die at the end… delphi.dathox.com - nowinki z świata Delphi/Pascala only programmers and drug dealers call their customers "users" Oto cisza przed burzą, Chwile się dłużą.Z gór schodzi dużo chmur ku podnóżom.Ptaki milaczą, drogi suche jak wiór się kurzą, Ptaki milczą a drogi się kurzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
volq Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 Hahahaha! Super temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blind Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Cierpliwosc poplaca http://forums.devshed.com/mysql-help-4/sql...laces-2422.html www.blinder.pl - Blog Link to comment Share on other sites More sharing options...
sazian Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 lepiej późno niż wcale - powiedziała starsza pani spóźniwszy się na pociąg Link to comment Share on other sites More sharing options...
darrmtrade Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Przejrzałem 4 strony tego tematu i dawno tak się nie uśmiałem jak przed chwilą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toster Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Kawał dla zboczeńców Przychodzi Perl do regExpa i mówi: "\\bhttps?://[a-zA-Z0-9\\-.]+(??:/[a-zA-Z0-9\\-._?,'+\\&%$=~*!():@\\\\]*)+)?" ? Always Dark<br /> Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilek Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Franek jak co dzień rano jedzie tramwajem do pracy. Mężczyzna siedzący za nim szepcze do niego: - Rogacz, rogacz, rogacz... Na drugi dzień ten sam mężczyzna mówi to samo: - Rogacz, rogacz, rogacz... Sytuacja powtórzyła się kilka dni podrząd. W końcu Franek zdezorientowany pyta się żony: - Czy ty mnie zdradzasz? Żona na to: - Ależ skarbie nigdy w życiu jestem Ci wierna w 100%! To są chyba jakieś głupie żarty! Rano Franek jedzie tramwajem do pracy a facet mu szepce: - Rogacz, rogacz, rogacz i do tego skarżypyta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klotylda Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Architekt, artysta i informatyk prowadzili dyskusję na temat, czy lepiej spędzać czas z żoną, czy z kochanką. Architekt stwierdził: - Wolę spędzać czas z żoną, budując solidne fundamenty naszego związku. Artysta rzekł: - A ja wolę spędzać czas z kochanką, bo to daje mi uczucie tajemniczości i namiętności. Na to informatyk: - A ja wolę obie. No, bo gdy żona myśli, że jestem z kochanką, a kochanka z żoną, mogę spokojnie siedzieć przy komputerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
barnaba Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Wjechał Zaporożec w Mercedesa. Z Merca wychodzą karki i wyciągają z Zaporożca dziadka. A dziadek spokojnie mówi: - Chłopaki,po co się złościć.Chodźcie,lepiej napijemy się herbaty i zjemy pierniczki. - Dziadku,wariata strugasz?Jedziemy twoje mieszkanie na nas przepisać! - Chłopaki, szanujcie trochę starszego! Wypijemy herbaty z pierniczkami, pogadamy... Koledzy wymienili spojrzenia, no ale nic.Poszli za dziadkiem. A ten zamiast do jakiejś knajpki prowadzi ich do parku. Siadają na ławce, dziadek wyciąga starą, mosiężną lampę, pociera i pojawia się dżin. Dziadek do niego: - Zorganizuj w try-miga herbatę i pierniczki dla tych dżentelmenów i dla mnie. - Tak jest,mój panie! - odpowiedział dżin i rzeczywiście, z powietrza zmaterializował się stolik, z obrusem, samowarem, pierniczkami, zastawą.Karki siedzą z opadniętymi szczękami,po chwili jeden się pozbierał i mówi: - Dziadek,sprzedaj nam tę lampę. - Nie! - Sprzedaj,daję dziesięć tysięcy baksów! - No ale co wy, nie sprzedam! - Pięćdziesiąt tysięcy! Koniec końców, kupili lampę za ćwierć miliona. Dziadek sobie poszedł z powrotem do samochodu i odjechał.Szef karków pociera lampę.Pojawia się dżin.Kark mu na to: - Słuchaj, teraz ja tu jestem szefem. Masz nam zaraz zorganizować dziesięć milionów baksów na początek! - Przepraszam,nowy jaśnie panie, ale ja się specjalizuję tylko w herbacie i pierniczkach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam_ko Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 Ojciec piątki dzieci wygrał zabawkę w loterii. Zawołał swoje dzieciaki i spytał, które z nich powinno otrzymać prezent: - Kto jest najbardziej posłuszny? - spytał - Kto nigdy nie pyskuje mamie? Kto robi wszystko, co każe? Pięć głosików odpowiedziało jednocześnie: - Dobra, tato, możesz zatrzymać zabawkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariantepper Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Rozmawiają dwaj koledzy: - Nie mogę się ostatnio dogadać ze swoją żoną, ciągle się kłócimy. - U mnie też nie jest lepiej. Doszedłem do wniosku, że jedyna kobieta, z którą jest w stanie się zgodzić, to głos z nawigacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominiika Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Jakie są największe marzenia mężczyzny, odnośnie swoich bliskich? - Córka na okładce Twojego Stylu. Syn na okładce Piłki Nożnej. Kochanka na okładce Playboya. Małżonka w programie Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkadiuszy Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 co robi serduszko pikathu? pika pika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.