ninn Posted July 26, 2015 Report Share Posted July 26, 2015 Wraca zmęczony grabarz do domu, ledwie żywy, pada z nóg. Żona pyta: - Co ci Stefciu, ile miałeś pogrzebów dzisiaj?! A on: - Jeden, ale chowaliśmy naczelnika urzędu skarbowego. - No i co z tego?! - No niby nic, ale jak go tylko zakopaliśmy, to zerwały się takie brawa, że musieliśmy 7 razy bisować... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biko Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 Z pamiętnika amerykańskiego żołnierza: "Dzień pierwszy. Popiłem trochę z Polakami. Dzień drugi. Chyba koniec ze mną. Umieram. Dzień trzeci. Polacy znowu wyciągneli mnie na wódkę. Dzień czwarty. Szkoda,że przedwczoraj nie umarłem." Link to comment Share on other sites More sharing options...
makju Posted August 3, 2015 Report Share Posted August 3, 2015 Dzieci z amerykańskiej szkoły jadą na wycieczkę. Nauczyciel poucza dzieciaki, żeby w czasie wycieczki odnosiły się do siebie poprawnie. - Nie chcę słyszeć żadnych rasistowskich dowcipów. Wszyscy są równi bez względu na kolor skóry. Dlatego umówimy się, że wszyscy są niebiescy. A teraz proszę wsiadamy do autobusu. Jasnoniebiescy proszę do przodu, a ciemnoniebiescy do tyłu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilotow Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Do Nowaków przyjechała w odwiedziny babcia: - Wnusiu, dobrze się chowasz? - pyta. - Staram się - wzdycha Pawełek - Ale mama i tak zawsze mnie znajdzie i wykąpie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikos Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Dzwoni dowódca wojsk armii chińskiej do USA i proponuje wojnę: Witajcie Amerykanie, chcemy wypowiedzieć wam wojnę, co wy na to? Amerykanin: Na dzień dzisiejszy nie jest to możliwe, nasze wojska są w Iraku i Afganistanie, wiec ze względów ekonomicznych odpada, zadzwoń do Rosji myślę, że oni się zgodzą. Chińczyk dzwoni do Rosji i zaczyna rozmowę w ten sam sposób: Witajcie bracia Rosjanie, chcemy wypowiedzieć wam wojnę, co wy na to? Rosjanin: W obecnych czasach nie ma takiej możliwości, u nas cięgle niewyjaśniona jest sytuacja z Gruzją i Czeczenią, wiec o nowych konfliktach zbrojnych nie ma mowy. Chińczyk: To z kim wreszcie możemy walczyć? Rosjanin: Dzwon do Polski!!! Chińczyk: Gdzie? Do Polski? A co to za kraj? Rosjanin: To nasi sąsiedzi, bardzo waleczny naród, około 40 mln ludności, z bogata historia wojenna. Oni na pewno wam nie odmówią. Chińczyk dzwoni do Polski i rozpoczyna rozmowę:- Witajcie, dzwonie z Chin. My Chińczycy chcemy wypowiedzieć wam wojnę! Polak: Nam, Polakom? Chińczyk:- Tak, wam Polakom Polak: A ile was jest? Chińczyk: 3 mld Polak: Ile? Chińczyk: 3 mld. Uśmiecha się Chińczyk (i myśli: "Już pękają!") Polak:- O, k.....a, człowieku! gdzie my was będziemy chować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecki45 Posted August 8, 2015 Report Share Posted August 8, 2015 Na prawdę coca cola była zielona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyprp Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 Pewien człowiek, który miał wobec Pana Boga tyle cnót i zasług, co i wad, wstępuje w bramy niebios. Św. Piotr przyjmuje go i mówi: - Słuchaj to jest taki pierwszy przypadek w historii, że przyjmuję człowieka, który ma tyleż samo cnót, ile grzechów. Mógłbym cię skierować i do nieba i do piekła, co wolisz? - Chciałbym zobaczyć jak wygląda piekło. - Proszę bardzo - mówi Piotr Wsiedli do windy, zjechali pięćdziesiąt pięter w dół, a tam widzą bardzo intymną sytuację, starszy pan z młodziutką, piękną blondynką - To ja bym chciał teraz zobaczyć jak wygląda niebo. Wjechali windą w górę pięćdziesiąt pięter, a tam sytuacja bardzo podobna: starszy facet w niedwuznacznej sytuacji z piękną brunetką. Facet się oburzył i mówi: - Święty Piotrze. Jakże to niebo i piekło wygląda tak samo? - Człowieku ty źle na to patrzysz! Na dole, to jest piekło dla tej młodej blondynki, a na górze, to jest niebo dla tego starszego pana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maybe Posted September 27, 2015 Report Share Posted September 27, 2015 Na weselu: - Daję im pół roku. - To bardzo nieuprzejme. Dlaczego pan tak sądzi? - Jestem onkologiem panny młodej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schabek Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 Blondynka do męża: - Kochanie! Jakiś złodziej właśnie ukradł nam samochód! Mąż na to: - Zapamiętałaś jego twarz?! - Nie, ale spisałam numer rejestracyjny! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitoro Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Facet w restauracji zamówił zupę i zauważył, że kelner którą mu ją przynosi trzyma w niej zanurzony palec. - Panie! Czego mi trzymasz palucha w mojej zupie?! - Bo mam na nim krostę i lekarz kazał mi go trzymać w ciepłym - To trzymaj pan go sobie w dupie! - Na zapleczu trzymam, ale na sali przy gościach jednak nie wypada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
edytaa2 Posted May 10, 2017 Report Share Posted May 10, 2017 ahaha dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepsiwersak Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 W straży pożarnej dzwoni telefon. Odzywa się głos z słuchawki: - Dzień dobry, czy to ZUS? - ZUS spłonął. Po pięciu minutach znowu dzwoni telefon. - Dzień dobry, czy to ZUS? - ZUS spłonął. Po następnych pięciu minutach znowu dzwoni telefon. - Dzień dobry,czy to ZUS? - Ile razy mam panu powtarzać, że ZUS spłonął! - odpowiada wściekły strażak. - Ale jak przyjemnie tego posłuchać! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.