Jump to content

[Delphi] Autorun CD (opcje *.inf)

dj.drezyna

Recommended Posts

Czy ktoś może podać kod źródłowy takiej prostej aplikacji, bo myślę, że nie nie jest to problem dla osoby obeznanej z programowaniem w Delphi. Bardzo bym się ucieszył odpowiedzią na te pytanie, bo chciałbym posiadać płyty samouruchamiające się tak jak to jest w przypadku płyt np. z Entera.
Jeśli ktoś podjął by się napisania czegoś takiego to w parametrach jakiejś funkcji mogłoby sie znaleźć zmienna do otwarcia pliku html jak np. start.htm.
Natomiast jeżeli taki plik już jest na tej witrynie to prosiłbym o wskazanie nazwy tego pliku bym mógł go ściągnąć.
Może są inne sposoby - jakie - chętnie poznam.
Dziękuję za czas poświęcony na przeczytanie tego posta.

pozdrawiam,
djd

Galeria przyrodnicza http://fotokrajobrazy.warmia.pl

Nie chyba ale napewno ;]

Oj doigracie sie za nagłówki :/ a za pomyłke w dziale to niemówie smile.gif // Dzisiaj jakis dziwny dzien tak nagle sie zleciało tyle postów "Napisz mi ja czekam" tylko w bardziej zamaskowanej postaci smile.gif

Lubię cytryny !

Albo ja zle rozumie albo chodzi o budowe pliku autorun.inf ?? czy chodzi o napisanie aplikacji do "łatwego i graficznego" wprowadzania danych do tego pliku : [b]naprzykład do editów nazwe pliku , ikone itp i generowanie takiego .inf-a.

Bo trudno wywnioskowac :/

Lubię cytryny !

A słyszałes [b]naprzykład Autor pisał ze potrzeba mu programisty delphi i to jest umieszczone w forum pascal/Delphi.

[quote] Czy ktoś może podać kod źródłowy takiej prostej aplikacji, bo myślę, że nie nie jest to problem dla osoby obeznanej z programowaniem w Delphi. Bardzo bym się ucieszył odpowiedzią na te pytanie, bo chciałbym posiadać płyty samouruchamiające się tak jak to jest w przypadku płyt np. z Entera. [/quote]

Moze poczekamy na poprawienie posta ?? o ile takie nastąpi . I wtedy bedą jakieś szczegóły ... [b]wkońcu to jest jemu potrzebne a nie nam.

Lubię cytryny !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...