mLoder Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Siemanko = ) Nie jestem dobry w programowaniu/odkodowywaniu plikow itp. w sumie to nie znam sie na tym kompletnie, wiec chcialem sie zapytać czy da sie odkodować plik gry typu .BD .BO .SPR .BC .BM Nie mam pojecia czy te formaty wam cos mowia, bo mozliwe ze kazda gra uzywa wlasnego kodowania : D Nie chodzi mi tutaj o skopiowanie gry ani nic podobnego, tylko chce wyciagnać plik z mapami ktore bardzo mi pomogą w grze : D Jezeli sie nie da, to prosilbym powiedzieć dlaczego = ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
5corpio Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Każda gra używa swojego formatu więc nie wiele zdziałasz. Przy czym część produkcji używa otwartych formatów do których się można dobrać osobiście tych formatów nie kojarzę. Ot taka mini-strona moja po godzinach http://www.wnetrzekuchni.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
mLoder Posted January 28, 2016 Author Report Share Posted January 28, 2016 hmm bardziej mi chodzilo o rozkodowanie .spr, ale sporo czytalem o tym wiec to nie jest takie proste, ale jest to mozliwe. Bardzo czasochlonne zajecie : D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.