5corpio Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Czy ktoś przypadkiem nie popsuł czegoś z przekierowaniem ? Bo samo unit1.pl nie działa tylko jak się wrzuci adres z www. Ot taka mini-strona moja po godzinach http://www.wnetrzekuchni.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
HNB Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Potwierdzam. Przez chwilę przestraszyłem się, że unit1 padło na zawsze! : soon Delphi will be only for veterans and finally we all will die at the end… delphi.dathox.com - nowinki z świata Delphi/Pascala only programmers and drug dealers call their customers "users" Oto cisza przed burzą, Chwile się dłużą.Z gór schodzi dużo chmur ku podnóżom.Ptaki milaczą, drogi suche jak wiór się kurzą, Ptaki milczą a drogi się kurzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5corpio Posted May 10, 2014 Author Report Share Posted May 10, 2014 Mógłbyś się pochwalić jakimiś nowymi projektami A przekierowanie już działa Ot taka mini-strona moja po godzinach http://www.wnetrzekuchni.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
HNB Posted May 12, 2014 Report Share Posted May 12, 2014 Mógłbyś się pochwalić jakimiś nowymi projektami Szykuję coś większego, może uda się z premierą w tym miesiącu, na pewno dam news na głównej ;D soon Delphi will be only for veterans and finally we all will die at the end… delphi.dathox.com - nowinki z świata Delphi/Pascala only programmers and drug dealers call their customers "users" Oto cisza przed burzą, Chwile się dłużą.Z gór schodzi dużo chmur ku podnóżom.Ptaki milaczą, drogi suche jak wiór się kurzą, Ptaki milczą a drogi się kurzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Posted May 12, 2014 Report Share Posted May 12, 2014 Hi guys A ja się w końcu przekonałem do Javy i w niej powstaje mój nowy twór Gra oczywiście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5corpio Posted May 12, 2014 Author Report Share Posted May 12, 2014 Szykuję coś większego, może uda się z premierą w tym miesiącu, na pewno dam news na głównej ;D Jak maniak rozumiem, jest kodowane w jedynym słusznym delphi ? a jeśli to gra mam nadzieję, że nie na androida bo nie sprawdzę Ot taka mini-strona moja po godzinach http://www.wnetrzekuchni.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
xevil21 Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 Jak mowa o HNB to może free pascal "Lazarus"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sazian Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 @Jason: rozumiem ze teraz w co drugim wątku nie będę czytał o "wężu" tylko javie ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 Może kawy ? Już nie te czasy, nie to podejście, więc niestety rozczaruję Cię Po prostu zamiast o tym pisać, słucham sobie i programuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blind Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 O nie! Przeciez python jest super prosty i wystarczajacy do wszystkiego do tego sam pisze program za ciebie, po co sie meczyc z java.... bez sensu... www.blinder.pl - Blog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 A Ty Blind co porabiasz? Może dasz sobie bana na próbę ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gifanonim Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Się zebrały dziadki na prowadzenie offtopa Kiedyś to się ganiło takie zachowanie a teraz samemu się praktykuje xD "Bogowie to bugi ludzkich umysłów" Gifanonim ® Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blind Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 Oj tam, forum i tak jest martwe, a i tak czasem wpadam aby troche posprzatac. Ile tu starych osob sie zebralo . Jason: A ja zajmuje sie jednymi z bardziej zamknietych platform mac/ios . No wiesz bana... jest takie przysłowie co wolno wojewodzie to.... www.blinder.pl - Blog Link to comment Share on other sites More sharing options...
5corpio Posted May 17, 2014 Author Report Share Posted May 17, 2014 A ja zajmuje sie jednymi z bardziej zamknietych platform mac/ios Wreszcie ktoś piszący na coś porządnego Ot taka mini-strona moja po godzinach http://www.wnetrzekuchni.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 No wiesz bana... jest takie przysłowie co wolno wojewodzie to.... Wielki mi wojewoda... Moderator zdechłego forum Też sobie założę forum, będę prezydentem i będziesz mi mógł naskoczyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gifanonim Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 A ja zajmuje sie jednymi z bardziej zamknietych platform mac/ios Wreszcie ktoś piszący na coś porządnego [/font][/color] a miałem Cie za takiego porządnego człowieka xD jak ten czas zmienia ludzi "Bogowie to bugi ludzkich umysłów" Gifanonim ® Link to comment Share on other sites More sharing options...
5corpio Posted June 19, 2014 Author Report Share Posted June 19, 2014 A tak w ogóle jak ktoś tu jest z adminów to zróbcie porządek z tymi profilami co w opisach mają linki etc. bo niebawem automaty zaleją forum i dopalą śmieciowymi linkami z rummera i innych automatów tylko te profile (znając mądrość ludzi). Ot taka mini-strona moja po godzinach http://www.wnetrzekuchni.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booleeks Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Moderacja na tym forum to się już dawno zawinęła chyba. Porzucili forum czy co... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts