Marek294 Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 WItam Chciałbym skorzystać z hostingu oferowanego przez portal, ale adres pocztowy jest albo nieaktualny albo ....... Proszę o podanie właściwego adresu Marek294 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nakiel Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Witaj, Niestety hosting nie jest już udostępniany. Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj. Śnij. Odkrywaj." M". Twain. Metryczka dla dziecka może być wspaniałą pamiątką narodzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucynka Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 Też tak właśnie zauważyłam, a czy jeszcze będzie dostępny ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pola12 Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 Lucynka przecież w dzisiejszych czasach jest dużo firm hostingowych, mogę pomóc ci coś wybrać nie ma problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nakiel Posted May 2, 2015 Report Share Posted May 2, 2015 Hosting na Unit1.pl nie będzie już dostępny. Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj. Śnij. Odkrywaj." M". Twain. Metryczka dla dziecka może być wspaniałą pamiątką narodzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirion Posted October 14, 2016 Report Share Posted October 14, 2016 A tak z ciekawości co się stało, że nie będzie już dostępny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enfres Posted December 13, 2016 Report Share Posted December 13, 2016 Przydałby się. Korzystałem z niego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.