Jump to content

[Szukam] Kurs programiwania w C

nevp

Recommended Posts

Witam !

Szukam jakiegoś dobrego kursu, książki obojętnie. Czegoś co pomoże mi w nauce programowania w C

Pobralem kurs z wikibooks http://upload.wikime...s/pl/6/6a/C.pdf - oceniam na 1/10 jak można coś takiego napisać.

Gdyby nie to że umiem napisać jakiś prosty program to czytając ten pdf w życiu bym nic nie zrozumiał bo tak jest zagmatwane w opisach. Rzeczy ktore można wytłumaczyć jednym zdaniem są tam opisane na cala strone a4.

Szukam prostego kursu, a nie jakiś rozprawek na temat printf na dwie strony, jak bym chcial to czytac to bym sobie na filologie poszedł...

Mam nadzieje że polecicie mi coś :)

Pozdrawiam !

Idź na studia, tam jest stara kadra, która jeszcze umie C :D Na uczelniach publicznych na wykłady może przychodzić każdy nawet ktoś, kto nie studiuje.

Jestem na studiach. I muszę się tego nauczyć na kolokwium.

Kurs jest zły, bo styl pisania jest taki że tylko miesza w głowie zamiast prosto wytłumaczyć o co chodzi.

Cóż dla mnie jest to pisane dosyć prosto, ale może kwestia obycia z takimi pozycjami. Niestety do C nie znam kursów, do C++ poleciłbym Symfonie C++. Z drugiej strony nie mam pojęcia co masz się nauczyć i jak? Ale jak bierzesz się teraz za naukę C przed kołem to nic tylko życzyć powodzenia, polegniesz zapewne na magii pointerów.

Always Dark<br />u1_tt_logo.png banner-1.pngexFabula-banner.pngson_banner_ubersmall.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...