sybic Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Co zrobić, aby okno zawsze było na wierzchu? Zawsze pomagało FormStyle na fsStayOnTop, jednak to mam ustawione na fsMDIForm i tego już zmienić nie mogę, bo tego wymaga aplikacja. Jest jakiś inny sposób? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordLost Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Nie bawiłem się tym, ale gdzieś widziałem coś takiego: SetWindowPos(Handle, HWND_TOPMOST, Left, top, Width, Height, SWP_SHOWWINDOW); Nie wiem czy to nie zmienia wartości FormStyle, ale niby działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 W środowisku graficznym GNOME (jak i kazdym innym szanującym się środowisku graficznym) jak klikniesz prawym przyciskiem na belkę tytułową dowolnego okna to możesz zaznaczyć aby okno było zawsze na wierzchu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sazian Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 to prawda ale to nie żadne szanujące się środowisko graficzne tylko winda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.