natanielcz Posted August 8, 2010 Author Report Share Posted August 8, 2010 już nie możemy tak zrobić bo mamy kogoś pracę i nie chcemy żeby on na tym stracił. Następnym razem mów szybciej ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelma Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Niema panowie co płakać ja nic nie wysłałem bo 36h w pracy człowiek siedział Dajcie następne zadanie puki bezrobotny jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam27 Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 A w ogóle jak poszło to zadanie? Termin się skończył przedwczoraj, a tu cicho... Etharnion - 2D RPG Szukam grafika chętnego do współpracy przy projekcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordLost Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Jest stronka w hostingu http://lp.unit1.pl/ Tam też nic nowego nie ma, ale jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
natanielcz Posted August 11, 2010 Author Report Share Posted August 11, 2010 LordLost: Ciii.... Jeszcze nie skończona ;/ papla ;p A poza tym to cisza przed burzą ;p Gdy porzucam oceny gromy od userów na mnie polecą... szkoda tylko, że trzy prace mamy.. .;-( No może Stelma zrobimy wyjątek i damy następne zadanie przed ocenieniem tego. A na sprawdzenie dajcie nam trochę więcej czasu, bo musimy te gry przejść ;D na razie przeszedłem 2 na pierwszym poziomie trudności. Gra Novcia jeszcze w archiwum (rar) siedzi bo nie miałem czasu nawet rozpakować ;p ale ja się na was odgryzę jeśli będę musiał noce zarywać przez Wasze gry jak się uzależnię.. 1 user jest. Trochę mnie zdziwiło, że to nie jest LordLost - odkrywca strony. Ale miło mi, że jest pierwszy user. A pierwszym userem jest....................................... Adam27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam27 Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Tak, zarejestrowałem się, ale walnąłem się w e-mailu i nie mogę aktywować konta A co do gier, to jak już wszystkie wstępnie sprawdzisz, mógłbyś przedstawić jakieś pierwsze uwagi... albo dajcie nowe zadanie, to będziemy mieli przynajmniej co robić, a nie tylko czekać na ocenę Etharnion - 2D RPG Szukam grafika chętnego do współpracy przy projekcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natanielcz Posted August 11, 2010 Author Report Share Posted August 11, 2010 stwórz jeszcze jedno konto. Tamto usunąłem ;-) Z pewnych przyczyn dzisiaj nic jeszcze nie powiemy o zadaniach, a dopiero jutro po południu... no może wieczorem ;p pozdrawiam natanielcz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.