natanielcz Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 W tym temacie możecie dyskutować o aktualnych zadaniach i takich tam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natanielcz Posted July 20, 2010 Author Report Share Posted July 20, 2010 Zapraszam do dyskusji w tym temacie Możecie pisać na jakim jesteście fragmencie, w jaki sposób chcecie osiągnąć cel, w jakim języku programujecie, a możecie też po prostu pogadać dla relaksu - w końcu są wakacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordLost Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Ja zacząłem pisać tak sobie poza konkursem, ale za wielowątkowość to się nawet nie zabieram Link to comment Share on other sites More sharing options...
natanielcz Posted July 20, 2010 Author Report Share Posted July 20, 2010 Ja zacząłem pisać tak sobie poza konkursem, ale za wielowątkowość to się nawet nie zabieram Jak już zaczynasz pisać to weź udział w konkursie. On raczej nie skończy się na tym zadaniu więc lepiej wziąć udział od początku. Kto wie, może to ty wygrasz to zadanie ;-) Dopisałem cię do listy uczestników. Życzę powodzenia ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordLost Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Rozumiem, że mamy wszystkie informacje o wszystkich maszynach w każdej chwili i wymiana rolki nie wymaga czasu? Wątpię żeby jakieś zadanie wykonał w tej edycji, o punktowanym miejscu nawet nie wspomnę Link to comment Share on other sites More sharing options...
KANAR123 Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Operacje należy wykonywać w miarę tak jak by to była rzeczywistość czyli wymaga czasu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordLost Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Cuś wysłałem, natanielcz zapisałeś mnie to teraz za karę sprawdzaj Kara surowa, ale co tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
natanielcz Posted July 20, 2010 Author Report Share Posted July 20, 2010 Myślisz, że sobie rady nie dam? ;p Szybko ci poszło następne zadanie będzie dużo trudniejsze chyba, skoro z tym tak szybko sobie poradziłeś... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordLost Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Szybkość odbiła się na jakości, a trudniejszego zadania raczej nie dam rady zrobić. To było dla mnie trudne, szczególnie wielowątkowość, której nie zrobiłem Edit: Ja tylko tak rekreacyjnie sobie to zrobiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natanielcz Posted July 20, 2010 Author Report Share Posted July 20, 2010 dasz radę. tylko będziesz musiał trochę poszperać w internecie, żeby znaleźć co ci potrzebne ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaYou Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Prosze sprawdzic moje wypocinki z godzinki "(2b || !(2b)) == question" W. Shakespeare http://jakubniwa.pl - świat sztucznej inteligencji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam27 Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Też wysłałem swój programik Etharnion - 2D RPG Szukam grafika chętnego do współpracy przy projekcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KANAR123 Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Sprawdzone ;] czekamy na następne prace Link to comment Share on other sites More sharing options...
natanielcz Posted July 24, 2010 Author Report Share Posted July 24, 2010 piszcie co wam się nie podobało w tym zadaniu. zadanie? czas? a moze coś innego? piszcie, bo to nam pomoże udoskonalić konkurs ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaYou Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 brak punktu za oprawe graficzną "(2b || !(2b)) == question" W. Shakespeare http://jakubniwa.pl - świat sztucznej inteligencji Link to comment Share on other sites More sharing options...
KANAR123 Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Był ;] - interfejs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaYou Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 aha "(2b || !(2b)) == question" W. Shakespeare http://jakubniwa.pl - świat sztucznej inteligencji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam27 Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Mi się podobało to zadanko, tylko wg mnie było trochę za krótkie (tzn. jego zrobienie zajmowało mało czasu). Wolałbym coś bardziej rozbudowanego, np. grę. P.S. Kiedy następne zadanie? Etharnion - 2D RPG Szukam grafika chętnego do współpracy przy projekcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KANAR123 Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Hmmm teraz Natanielcz wymyśla zadanie ;] pewnie Ci odpowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
natanielcz Posted July 24, 2010 Author Report Share Posted July 24, 2010 tak.. najlepiej na mnie zrzucić ;p następne zadanie chyba w poniedziałek. bedziecie robic jak mnie w domu nie bedzie ;p pomyślę na grą ale nic nie obiecuję ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
natanielcz Posted July 24, 2010 Author Report Share Posted July 24, 2010 tak.. najlepiej na mnie zrzucić ;p następne zadanie chyba w poniedziałek. bedziecie robic jak mnie w domu nie bedzie ;p pomyślę na grą ale nic nie obiecuję ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordLost Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Mam tylko nadzieję, że nie żadna platformówka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.