kondi50 Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Witam, Na początku może podam adres : www.askon.com.pl A teraz na czym polega problem, pod firefox wszystko ok, pod ie za pomocą komentarzy warunkowych i dodania dodatkowych plików css tez już działa. Jednak jeśli chodzi o opere pierwsza część menu ucieka w prawo, a w chrome to samo + treść strony ucieka w gore tzn chodzi tylko o tekst bo grafika jest dobrze. Sprawdziłem w css validator poprawność kodu i nie ma żadnych błędów. Ma ktoś jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu ? Będę bardzo wdzięczny bo już nie mam do tego siły :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
fryczmodrzewski Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 sprawdziłem w operze i w foxie - działa tak samo. Tylko tyle że w operze pozycje z dolnego menu są pogrubione. Wynika to chyba z rozbierzności w domyślnych ustawieniach obu przeglądarek... -------------------------------- http://www.cpp.jcom.pl - kurs c++ za darmo Link to comment Share on other sites More sharing options...
sazian Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 sprawdzone pod firefox 3.6.9 chrome 7.0.519.0 opera 10.62 i wszędzie wygląd tak samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaw Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Czasem wystarczy odświeżyć przeglądarkę. Mi też często zdarza się, że pracuję w kodzie zapisuję i nic. Strona wygląda tak jak wyglądała. Dopiero po włączeniu przeglądarki po pewnym czasie mam prawidłowy widok. -------------------- outsourcing it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.