volq Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Witam Otóż mam problem z opcją "Zobacz nowe posty". Od dłuższego czasu tematy które już dawno powinny zniknąć są tam. Innymi słowy gdy ktoś założy nowy temat na Unit1 to oczywiście się pojawia ale później nie znika . I tak gromadzi mi się tam to wszystko. Czy można to naprawić? Pozdrawiam Volq Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktoś Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 "oznacz wszystkie tematy jako przeczytane" ? To nie jest bląd, tylko ułatwienie/zabezpieczenie. Jak z jakiegoś powodu zostaniesz wywalony z sesji, to wracasz do miejsca, w którym skończyłeś. To była jedna z bardziej wkurzających cech starych for phpbb. Piszesz sobie spokojnie posta, sesja wygasa, i szukaj teraz 50 nieprzeczytanych (ale już nie nowych, bo logowałeś się ponownie) tematów w 20 komnatach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
volq Posted December 4, 2009 Author Report Share Posted December 4, 2009 Dzięki Zapomniałem o tym Kiedyś ten błąd nie występował Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts