rafcio Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 cholerka, jak widzę niektóre pytania na forumto aż mnie szlag trafia, coś w stylu: Jak mam zmienić kolor czcionki jest poniżej pasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firen Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Co zamierzasz z tym zrobic ? btw: to jest jak nlóg, Wow, jestem teraz wyzszy ranga Down With The Sickness Link to comment Share on other sites More sharing options...
5corpio Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Ja nie widzę sensu tej rozmowy po części. Sprawę decydowania czy temat należy usunąć czy nie zostawmy moderatorom nieprawdaż ? Ot taka mini-strona moja po godzinach http://www.wnetrzekuchni.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafcio Posted February 23, 2006 Author Report Share Posted February 23, 2006 nie mogę używać litery 'l z kreską' , dlatego pisze 'l' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nakiel Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Rafcio: To po co zadajesz te idiotyczne pytania? :evil: http://www.unit1.pl/forum/viewtopic.php?t=313 Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj. Śnij. Odkrywaj." M". Twain. Metryczka dla dziecka może być wspaniałą pamiątką narodzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greensand Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Można posty sobie nabijać , a zaraz przeciecz pomogłem... Jak teraz mieć to na koncie? pytanie to pytanie...ale nie rozumiem sensu zamieszczania takich postów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iskar Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 cholerka, jak widzę niektóre pytania na forumto aż mnie szlag trafia, coś w stylu: Jak mam zmienić kolor czcionki jest poniżej pasa. Hmm czegoś nie rozumiem, przecież to ty zadałeś to pytanie, chyba że chciałeś sprawdzić naszą rekację. Poza tym, jeżeli pytanie jest rzeczywiście zbyt błache, to zostanie pewnie usunięte, ale to też różnie bywa. Temat zamykam bo nie ma sensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts