HNB Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Nie wiem czy tylko ja mam taki problem ale nigdy nie wiem kiedy pojawia się nowy art. Jakoś na to małe pole "Najnowsze artykuły" nigdy nie zwracam uwagi... I mogłoby tam być coś zupełnie innego. Chętnie bym zobaczył newsa np. Oksala o czym tam napisał tak skrótowo i, że zaprasza do czytania B). Co o tym myślicie? Bo w moim przekonaniu dzisiejsze rozwiązanie jest słabe i ja np. bardzo rzadko przeglądam tabelkę "Najnowsze artykuły". soon Delphi will be only for veterans and finally we all will die at the end… delphi.dathox.com - nowinki z świata Delphi/Pascala only programmers and drug dealers call their customers "users" Oto cisza przed burzą, Chwile się dłużą.Z gór schodzi dużo chmur ku podnóżom.Ptaki milaczą, drogi suche jak wiór się kurzą, Ptaki milczą a drogi się kurzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Ja uważam, że tak, ale takie co ktoś zatwierdza, nie każdy art się nadaje aby sie nim chwalić Baza tysięcy lotnisk: http://airportsbase.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nakiel Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Popieram, tylko, że coś mało tych artów ostatnio Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj. Śnij. Odkrywaj." M". Twain. Metryczka dla dziecka może być wspaniałą pamiątką narodzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HNB Posted October 30, 2008 Author Report Share Posted October 30, 2008 Może coś się pojawi B). Ważne newsy będę dodawać też na gamedev i jako źródło, poza swoją stroną będę podawać też unit1.pl. soon Delphi will be only for veterans and finally we all will die at the end… delphi.dathox.com - nowinki z świata Delphi/Pascala only programmers and drug dealers call their customers "users" Oto cisza przed burzą, Chwile się dłużą.Z gór schodzi dużo chmur ku podnóżom.Ptaki milaczą, drogi suche jak wiór się kurzą, Ptaki milczą a drogi się kurzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 to będzie propaganda:d Baza tysięcy lotnisk: http://airportsbase.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSr Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 News na unit1.pl do każdego artykułu nie jest potrzebny. Jeśli ktoś jest zainteresowany nowymi artykułami to na pewno nie będzie dla niego problemem podjęcie wysiłku spojrzenia na "tabelkę" powyżej. Newsy o nowych artykułach można dodawać w konkurencyjnych serwisach Ubuntu.pl user #10593 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spider100 Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Nie wiem czy tylko ja mam taki problem ale nigdy nie wiem kiedy pojawia się nowy art. Nie wiesz bo się nie pojawiają xD Ale nie martw się może swoje 3 grosze niedługo wrzucę to sobie poczytasz www.spider.dathox.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts