Davi Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Witam, Co byscie polecili sie na poczatku uczyc jakich jezykow?Jakie ksiazki kupic itd. Za pomoc wielkie dzieki ;D Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSr Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Poszukaj, chociażby na tym forum. Ubuntu.pl user #10593 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gelldur Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 ja polecam ci c++ jak dla mnie najlepszy język a co do książek wpisz w google jest tam tego mnóstwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Ja bym na początek polecił sobie wyznaczyć jakiś cel. Bo na przykładzie z życia wziętym masz większą motywację do napisania czegoś. Po kupieniu odpowiednich książek, odcięcie od neta, żeby Cię nie kusiło zadawanie głupich pytań na forach (szybciej się nauczysz jak będziesz sam rozwiązywał problemy). To pytanie, które zadałeś na samej górze tematu właśnie świadczy od bezradności. Więc jeśli nie chcesz odcinać się od neta, to naucz się korzystać z google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.