TSr Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Chciałbym zaproponować małą zmianę w regulaminie. Uważam, że przedrostki wpisywanie za każdym razem w temacie są zbędne. Jakiego języka programowania dany temat dotyczy od razu wiadomo po tym, w którym dziale został on umieszczony. Temat musi być treściwy, a przedrostek nic nie wnosi, a często jest problematyczny. Załóżmy, że piszę program w Lazarusie i mam jakieś zapytanie związane z fragmentem programu, to co mam wpisać jako przedrostek? Pascal? Object Pascal? Lazarus? Dobrą rzeczą było by wprowadzenie mechanizmu tagów, które są stosowane na niektórych forach (np. forum.ubuntu.pl) - znacznie usprawnia to proces wyszukiwania informacji. Domyślam się, że właśnie po to były wymyślone przedrostki. Ubuntu.pl user #10593 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xevil21 Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Witam Jestem za... Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 dobry pomysł, aby np. ustalić np. 40-50 słów na tagi i przy temacie można sobie 1-5 zaznaczyć (jako chceckboxy) i tagi by były z różnych dziedzin. Tagowanie by nie było ważne, dla for z inne. A w każdym forum jeden tag byłby domyślny (bo zawsze ma być minimum jeden) tak aby samemu nie trzeba było myśleć (zwłaszcza dla nowych), a jak ktoś będzie chciał to sobie odtaguje tego domyślnego i da innego (ma być zawsze minimum 1) Baza tysięcy lotnisk: http://airportsbase.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
volq Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 popieram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts