TEIWAZ Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 witam chciałem sie dowiedzieć od was czy jest jakaś możliwość obsłużenia wibracji w padzie w omedze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brainer Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 witam chciałem sie dowiedzieć od was czy jest jakaś możliwość obsłużenia wibracji w padzie w omedze Nie jestem pewien, czy to ruszy z Omegą, ale był kiedyś dostępny moduł CryptJoystick.pas, który naprawdę dobrze obsługiwał gamepady. Może uda Ci się go połączyć z Omegą. .: Brainer :. patrick.nusbaum@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toster Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 o ile sie nie myle w omedze (albo w directX) bylo ForceFeedback zerknij do examplesow. Nie mam obecnie ani jednego ani drugiego wiec nie pomoge :| Always Dark<br /> Link to comment Share on other sites More sharing options...
TEIWAZ Posted January 11, 2008 Author Report Share Posted January 11, 2008 rzeczywiscie jest omegainput1.Joystick.HasForceFeedback ale to zmienna typu bolean i niezabardzo skumałem jak mam ja uzyc zeby np po nacisnieciu button1 pad wibrowal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toster Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 do tego byl edytor w ktorym mozna generowac dowolne przebiegi tej sily. Do edytora tez sa zrodla wiec trzeba je przeanalizowac. Po przygotowaniu przebiegow mozna bylo je odtwarzac. Wiem ze to ogolniki ale nie mialem takiego kontrolera wiec tylko przejrzalem pobierznie i nie wczuwalem sie za bardzo. Always Dark<br /> Link to comment Share on other sites More sharing options...
TEIWAZ Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 po przeanalizowaniu przykładów załączonych w omedze nie znalazlem takowego edytora i wciaż nei wiem jak obsłużyc wibracji ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.