Brainer Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Hej! Ostatnio oglądając forum KS Ekspert wpadłem na ciekawy pomysł. Ciekawe wydaje się przyznawanie ostrzeżeń przez moderatorów i administratorów użytkownikom. Może można byłoby jakoś zaktualizować skrypt naszego forum tak, żeby dodać tę możliwość? Poza tym, wydaje mi się, że powinniśmy wprowadzić rangę moderatora na to forum, bo z tego co wiem, nie ma ich tu wcale. Czekam na opinie! .: Brainer :. patrick.nusbaum@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max1414 Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 aj tam jak pojawią się ostrzeżenia to będzie badziewnie teraz panuje miła atmosfera i tak jest cool nikt nie spamuje tu więc po co to komu. Odnośnie moderatorów to zgadzam się Moje projekty: http://wojciechkulik.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
krajew4 Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Tak, ostrzezenia na wiekszym forum jak FKSE sie sprawdzaja, na tym forum panuje mila atmosfera i nie widze sensu wprowadzania takiego rozwiazania. Mod - tak, czasami sie przydaje :] My life for Aiur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iskar Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Blah, jacy modzi? Sam tu jestem od zawsze, czasem Drazek i LukaStrz coś robili, ale poza tym to ja robiłem wszystko i stwierdzam po raz kolejny: nie potrzeba żadnych moderatorów, bo za mało się tu dzieje. A ostrzeżenia są przecież ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Nie ma po co dawać punktów ujemnych, karą powinien być sam wstyd Baza tysięcy lotnisk: http://airportsbase.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSr Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Właśnie, karą będzie publiczne wyśmianie Ubuntu.pl user #10593 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brainer Posted August 23, 2007 Author Report Share Posted August 23, 2007 Właśnie, karą będzie publiczne wyśmianie Ale takie potężne wyśmianie. A nie jeden LOL poleci! ;-) .: Brainer :. patrick.nusbaum@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blind Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Mamy zaczac od ciebie? www.blinder.pl - Blog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brainer Posted August 23, 2007 Author Report Share Posted August 23, 2007 Teraz tak troszkę zmienię temat. Zauważyłem, że my korzystamy ze starzej wersji IPB - konkretnie 2.1.7. Ci z Eksperta mają 2.2.1. Jest tam kilka bajerów, które mi się podobają (np. lepszy wygląd forum). Można w jakiś sposób zmienić skrypt forum bez kupowania dodatkowych licencji? A jeżeli wymagane byłby jakieś płatności, można by zrobić dotacje. Założę się, że niektórzy z nas wyciągnęliby z portfela chociaż 20 zyla i wpłacili na konto Unita. W końcu to chodzi o rozwój naszego kochanego forum! Mamy zaczac od ciebie? Czemu akurat ode mnie? .: Brainer :. patrick.nusbaum@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max1414 Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Teraz tak troszkę zmienię temat.Zauważyłem, że my korzystamy ze starzej wersji IPB - konkretnie 2.1.7. Ci z Eksperta mają 2.2.1. Jest tam kilka bajerów, które mi się podobają (np. lepszy wygląd forum). Można w jakiś sposób zmienić skrypt forum bez kupowania dodatkowych licencji? A jeżeli wymagane byłby jakieś płatności, można by zrobić dotacje. Założę się, że niektórzy z nas wyciągnęliby z portfela chociaż 20 zyla i wpłacili na konto Unita. W końcu to chodzi o rozwój naszego kochanego forum! Czemu akurat ode mnie? haha zbiorą kasę i przepiją :P ... nie no po co się bawić w jakieś podmiany ... dla mnie jest idealnie Moje projekty: http://wojciechkulik.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Ja nie wiem w czym problem, widzieliście tu osobę nową co ma więcej postów niż np. 20 ? Większość ma po 2-3, będzie dla nich ważne, że mają -40 punktów? Baza tysięcy lotnisk: http://airportsbase.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wosiedem Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Jak wszyscy sie wypowiadają to ja też rzucę swoje 3gr. Ostrzeżeń nie ma sensu używać bo i tak nie ma tu jakiś ogromnych wandali, a ci którzy są pojawiają się raz na ruski rok. Co do moderowania... Też nie widzę sensu angażowania nowych moderatorów - nie są potrzebni bo aktualnie nie ma jakiegoś syfu na forum. Modzi jakoś sobie radzą Pozdrawiam, vo7 (; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gifanonim Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 ehhh... jest Iskar i nie ma problemów jak jego zabraknie to się będziemy martwic póki co można ten temat zamknąć "Bogowie to bugi ludzkich umysłów" Gifanonim ® Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 CYTAT(Brainer @ czw, 23 sie 2007 - 19:35) Hej! Ostatnio oglądając forum KS Ekspert wpadłem na ciekawy pomysł. Ciekawe wydaje się przyznawanie ostrzeżeń przez moderatorów i administratorów użytkownikom. Może można byłoby jakoś zaktualizować skrypt naszego forum tak, żeby dodać tę możliwość? Poza tym, wydaje mi się, że powinniśmy wprowadzić rangę moderatora na to forum, bo z tego co wiem, nie ma ich tu wcale. Czekam na opinie! Ostrzeżenia są dla dzieci neostrady, których siedlisko właśnie jest na forum eksperta, banowanie na czas określony, albo blokowanie/usuwanie/przenoszenie do kosza tematów jest dla lepszych serwisów. Tak, ostrzezenia na wiekszym forum jak FKSE sie sprawdzaja, na tym forum panuje mila atmosfera i nie widze sensu wprowadzania takiego rozwiazania. Mod - tak, czasami sie przydaje :] 4programmers jakoś nie ma ostrzeżeń i żyje A nie powiedziałbym, żeby to był mały serwis :] - ma o połowę mniej postów niż kśe, ale to dlatego tam są dobrzy moderatorzy :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
krajew4 Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Ostrzeżenia są dla dzieci neostrady, których siedlisko właśnie jest na forum eksperta, banowanie na czas określony, albo blokowanie/usuwanie/przenoszenie do kosza tematów jest dla lepszych serwisów. Kolejny raz Jason wykazales sie ignoracja i niewiedza. FKSE to nie jest zadna wylegarnia dzieci neo, wiem, bo sam tam sie udzielam i sa tam 'normalni' ludzie, Ciebie tam nie spotkalem ani razu wiec nie wiem czy cos wiesz o tamtym forum (ale wymadrzac i obrazac (w tym mnie) potrafisz) My life for Aiur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brainer Posted August 24, 2007 Author Report Share Posted August 24, 2007 Przestańcie się kłócić! Oh man, zawsze jest to samo, gdy się wspomni o konkurencji. .: Brainer :. patrick.nusbaum@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
krajew4 Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Nie, zadna konkurencje, po prostu moglem sie poczuc urazony ze ktos nazywa mnie dzieckiem neo. My life for Aiur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iskar Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Topór bierz i hordę siecz! Czy jakoś tak. Ok zamykamy ten sklep.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts