Jump to content

Temat miesiąca

Force
 Share

Temat miesiąca  

19 members have voted

1. 1. Który temat w Lipcu wyda? Ci si? najciekawszy

• "Vista - tak czy nie" - ca?kowity offtop w postaci bratobójczej walki
      8
    • "Pokaz pulpit" - ju? na temat, przyjazna atmosfera i ?adne tapety
      4
    • "Bober "Bober"" - czyli czeski film dla wi?kszo?ci u?ytkowników
      3
    • "Gra strategiczna" - czyli emocje czy aby autor tak na serio i co? wyjdzie
      2
    • "Jakiego OSu u?ywasz" - te? mo?e by? przyjazny temat i si? rozwin?? chyba ?e co niektórzy siekierki powyjmuj?
      2

Recommended Posts

Jako że zauważyłem, że się zrobił straszny ruch na forum, że w porywach było chyba 13 użytkowników naraz oraz ciekawych tematów więc ciekawi mnie który temat z tych, które miały więcej postów wam się spodobał. Mam nadzieje, że nie będzie wybierania po tym ile kto krwi zużył (nie sugeruję żadnej odpowiedzi :P )

Wg mnie piąta odpowiedź, bo może będzie tak jak pytanie o Vistę, ale jest szansa, że będzie na temat, i lekko w tyle dwójka, ostoja ciszy :D

Baza tysięcy lotnisk: http://airportsbase.com

ostatni - wydedukowalem po liczbie glosów ;]

Piszę proste programy i stronki internetowe na zlecenie, zaliczenie...

Delphi, Pascal, C++, (X)HTML, CSS, trochę PHP, Javascript i MySQL

Kontakt: gg:1477872 e-mail: lewymati@wp.pl

CYTAT(5corpio @ sob, 28 lip 2007 - 01:43) Szczerze to żaden bo cały miesiąc ostatni wydał się tu kompletnie bezproduktywny i bierny jeśli chodzi o sprawy związane z programowaniem.

Nie przewidziałem tak dużego pesymizmu

Jak dla mnie też temat o Vista biggrin.gif

Widze, że jestem główną atrakcją serwisu biggrin.gif

To może zamiast Bobera, mógłby być Jason w logo serwisu ;P

No i by jeszcze jakaś emigracja była :P

Skorpionek ma trochę racji, bo czy ktoś napisał jakiś post, w którym znalazłaby się tona jakiegoś użytecznego stuffu (oprócz Force'a)? :D

Jeżeli dobrze zrozumiałem "stuff" to się jeszcze zarumienię :P , ale też myślę, że przesadzasz, jedna jaskółka wiosny nie czyny, w Sierpniu może będę pisał tylko "lol" lub "rotfl" czy jak to się pisze i dostane bana :D

Jeżeli dobrze zrozumiałem "stuff" to się jeszcze zarumienię :P , ale też myślę, że przesadzasz, jedna jaskółka wiosny nie czyny, w Sierpniu może będę pisał tylko "lol" lub "rotfl" czy jak to się pisze i dostane bana :D

Hehe. :) Ja w sierpniu też mam zamiar wziąć się za jakieś konkretne kodowanie, bo tylko siedzę, gadam na IRCu, MSNie i oglądam anime. :) Menedżer tekstur trzeba poprawić i zrobić w końcu mój projekcik. :)