Iskar Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 ehh... żeby zrozumieć kim jest ów Bober musicie rozszyfrować skrót MBF ;P a potem się ładnie uśmiechnąć i poprosić odpowiednia osobę o udostępnienie archiwów xD A to już rozumiem, czemu pytałeś czy nadal mam MBFa ale MBF nie ma z tym nic wspólnego i nie pomoże w zrozumieniu fenomenu Bobera. A bober - bot to nie ta sama "osoba", o której mówimy, nasz Bober jest na kanale od kilkunastu miesięcy przecież, a ten bot od paru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KKKas Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 A Wy to się dobrze czujecie? Jakieś bobry, heh ;-) ҉ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nvm Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 CYTAT(Gifanonim @ śro, 25 lip 2007 - 18:34) musicie rozszyfrować skrót MBF ;P Phew... MBF Jakieś bobry Z powyższych wypowiedzi wynika, że chyba Bobery a nie Bobry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iskar Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Phew... MBF[/url] To ja powinienem powiedziec: pff utożsamiać mojego MBFa z takimi wynikami google ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 MBF = Mom's Best Friend ? Baza tysięcy lotnisk: http://airportsbase.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iskar Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Ych, zapowiada się niezła jazda z próbą rozwinięcia tego skrótu Link to comment Share on other sites More sharing options...
krajew4 Posted July 26, 2007 Author Report Share Posted July 26, 2007 Uahahahah nie zgadniecie bo nie jestescie bobrami ! My life for Aiur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klb Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Aha, ja wykorzystalem bobra w dwoch swoich grach Krajew no wiesz co... Bober jest jak...jak... rodzina xD Ale nie zawsze jest na kanale bo np. jak sie rano budze to nikogo nie ma A tego bobra narysowanego wystarczy "troszke" dopracowac.... on musi byc.... naturalny xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nvm Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 CYTAT(Iskar @ czw, 26 lip 2007 - 02:44) utożsamiać mojego MBFa z takimi wynikami google ;P Śmiesz kwestionować wyniki Wielkiego? Uahahahah nie zgadniecie bo nie jestescie bobrami ! Boberami To ja niewtajemniczony wiem lepiej niż wy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gifanonim Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 @Iskar To była zaplanowana operacja z tym skrótem ciekawe, co ciekawego jeszcze wymyślą xD @all Próbujcie odgadnąć a nagroda w postaci oświecenia i ujrzenia MBF'ow was nie ominie "Bogowie to bugi ludzkich umysłów" Gifanonim ® Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iskar Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 CYTAT(Nvm @ czw, 26 lip 2007 - 13:52) Śmiesz kwestionować wyniki Wielkiego? Jak najbardziej, MBF jest mój i najlepiej wiem czym jest CYTAT(Nvm @ czw, 26 lip 2007 - 13:52) Boberami To ja niewtajemniczony wiem lepiej niż wy Bobry czy Bobery - używamy tego wymiennie. Próbujcie odgadnąć a nagroda w postaci oświecenia i ujrzenia MBF'ow was nie ominie Nie MBFów, tylko MBFa ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 MBF = Master be Force ? Baza tysięcy lotnisk: http://airportsbase.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nvm Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Jak najbardziej, MBF jest mój i najlepiej wiem czym jest Chyba nie wiesz coś narobił naiwny (powiedziałbym głupi lub nędzny ale nie chcę nikogo obrażać) śmiertelniku! Ludzie! Ludzie! Ten nikczemnik obraża Wielkiego! Do broni bracia, do broni! Na stos, na stos! Za tę obrazę Wielki znalazł te oto zdjęcią w 0,12 sek Link to comment Share on other sites More sharing options...
krajew4 Posted July 26, 2007 Author Report Share Posted July 26, 2007 Wielki nie ma nic do tego, bober to bober, mowilem przeciez ze jest niewidzialny, ale wszechobecny :-D! My life for Aiur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sazian Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 A tego bobra narysowanego wystarczy "troszke" dopracowac. może być Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nvm Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Boże... Padłem jak to zobaczyłem... Naprawdę genialne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iskar Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Nvm: tak się składa, że w MBFie jest coś o Google, tak więc to MBF zawiera coś o Google, a nie na odwrót Link to comment Share on other sites More sharing options...
KKKas Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Strzelam: Misiek, Bober i Funfle ? ;-p ҉ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iskar Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 OMG KKKas... ale Ty byles na ircu przez jakiś czas to nic dziwnego, że wiesz ;p skoro już KKKas "zgadł" ( ;P ) to tak: Misiek, bober i funfle to mój komiks o kanale #unit1 i jego użytkownikach. Tylko, że nie ma nic wspólnego z tematem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KKKas Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Nie wiedziałem -- wygrepowałem logi i "strzeliłem" ;-p Hehe. ҉ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts