Skocz do zawartości

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koza

[HTML] Problem z szerokością tabelki.

Polecane posty

Witam. Stworzyłem tabelkę, która na stronie będzie pełnić funkcję stopki. Ale nie to jest ważne... Tabelka nie działa prawidłowo! :/ Chodzi głównie o jej szerokość. Proszę zobaczyć (pod tym linkiem również szczegółowy opis problemu):
[url="http://koza_aukcje.w.interia.pl/ts/tabelka.html"]http://koza_aukcje.w...ts/tabelka.html[/url]
A oto kod tabelki:

[code='html']<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" bgcolor="#EAEAAE" width="50%"><tr>
<td colspan="2"><img src="kreska_dol1.gif"></td></tr><tr><td bgcolor="#ffcccc" width="5%" border="0" bordercolor="#993366"
style="border-left-style: solid; border-left-width: 1px; border-right-style: solid; border-right-width: 1px"><div align="center">
<img src="http://adstat.4u.pl/s4u.gif"></td><td width="95%" border="0" bordercolor="#993366" style="border-right-style: solid;
border-right-width: 1px"><font class="malytext">tekst1</td></tr><tr><td width="5%"><img src="kreska_statystyki_odwiedzin.gif">
</td><td width="95%" border="0" bordercolor="#993366" style="border-right-style: solid; border-right-width: 1px"></td></tr>
<tr><td colspan="2" border="0" bordercolor="#993366"
style="border-left-style: solid; border-left-width: 1px; border-right-style: solid; border-right-width: 1px"><font class="malytext">tekst2</td>
</tr><tr><td colspan="2"><img src="kreska_dol2.gif"></td></tr></table>[/code]

Gdzie tkwi problem?? :/
Proszę o pomoc. W miarę możliwości jakoś się odwdzięczę. Jeśli oczywiście tylko będę mógł.

Pozdr.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja wiem, że przeglądarki ignorują spacje i entery, ale jak text jest jakoś sformatowany, to dużo lepiej się go czyta.
Jak byś mógł trochę to przerobić...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Patrząc na tą twoją stopkę nie mam pojęcia co chciałeś zrobię, to po prostu niczego nie przypomina. Więc napisałem własną stopkę może to ci pomoże [url="http://sazian.w.interia.pl/stopka/stopka.html"]http://sazian.w.interia.pl/stopka/stopka.html[/url]

[code='html']<TABLE BORDER="0" CELLSPACING="0" CELLPADDING="0" width="50%">

<tr>
<td WIDTH="10" HEIGHT="10" >
<img src="lg.gif">
</td>
<td bgcolor="#426B9C" COLSPAN=2>

</td>
<td WIDTH="10" HEIGHT="10">
<img src="pg.gif">
</td>

</tr>
<tr>
<td ROWSPAN=2 bgcolor="#426B9C">

</td>
<td bgcolor="#87A4E9" WIDTH="60">
<img src="http://adstat.4u.pl/s4u.gif">
</td>
<td bgcolor="#87A4E9">
<font color=white>
111111111111
</font>
</td>
<td ROWSPAN=2 bgcolor="#426B9C">
</td>
</tr>
<tr>
<td COLSPAN=2 bgcolor="#87A4E9">
<font color=white>
2222222
</font>
</td>
</tr>
<tr>
<td WIDTH="10" HEIGHT="10" >
<img src="ld.gif">
</td>
<td bgcolor="#426B9C" COLSPAN=2>

</td>
<td WIDTH="10" HEIGHT="10">
<img src="pd.gif">
</td>

</tr>
</table>[/code]


A jeśli chodzi o zmianę szerokości to jest tylko jeden powód, obrazki są za duże

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
[quote]Ja wiem, że przeglądarki ignorują spacje i entery, ale jak text jest jakoś sformatowany, to dużo lepiej się go czyta.

Jak byś mógł trochę to przerobić...[/quote]


No właśnie w momencie gdy sformatuję ten tekst choćby w taki sposób...

[code='html']<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" bgcolor="#EAEAAE" width="50%">

<tr>
<td colspan="2">
<img src="kreska_dol1.gif">
</td>
</tr>

<tr>
<td bgcolor="#ffcccc" width="5%" border="0" bordercolor="#993366" style="border-left-style: solid; border-left-width: 1px; border-right-style: solid; border-right-width: 1px">
<div align="center"><img src="http://adstat.4u.pl/s4u.gif">
</td>
<td width="95%" border="0" bordercolor="#993366" style="border-right-style: solid; border-right-width: 1px">
<font class="malytext">tekst1
</td>
</tr>
<tr>
<td width="5%">
<img src="kreska_statystyki_odwiedzin.gif">
</td>
<td width="95%" border="0" bordercolor="#993366" style="border-right-style: solid; border-right-width: 1px">
</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2" border="0" bordercolor="#993366" style="border-left-style: solid; border-left-width: 1px; border-right-style: solid; border-right-width: 1px">
<font class="malytext">tekst2
</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2">
<img src="kreska_dol2.gif">
</td>
</tr>
</table>[/code]

... to wówczas momentalnie wszystko przestaje do siebie przylegać (stały błąd :/ ), o proszę:
[url="http://koza_aukcje.w.interia.pl/ts/tabelka2.html"]http://koza_aukcje.w.interia.pl/ts/tabelka2.html[/url]

No ale dobra, specjalnie dla Was sformatowałem, i co teraz? [img]http://forum.unit1.pl/style_emoticons/default/wink.gif[/img]

Sazian --> dziękuję za pomoc, ale ta Twoja stopka jest nieco inna niż moja. No ale plusik dla Ciebie za chęci. [b]+[/b] [img]http://forum.unit1.pl/style_emoticons/default/smile.gif[/img]
A co do szerokości... no to właśnie chciałem tak zrobić by tabelka miała szerokość obrazków (by obrazki odpowiednio rozszerzyły tabelkę) - dlatego obrazki faktycznie są za duże (ale to jest celowy zabieg). Rozumiesz? [img]http://forum.unit1.pl/style_emoticons/default/smile.gif[/img]

Ale wracając do tematu... nadal potrzebuję pomocy... :/
Pozdr.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Szczerze mówiąc to ten kod jest strasznie zagmatwany i nie uznajesz zamykania znaczników div i font (eterów też nie) ,poza tym lepiej stosować <center></center> niż <div align="center"></div>.
Gdybyś mógł przesłać schematyczny obrazek jak to ma wyglądać było by łatwiej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
CYTAT(sazian)
Szczerze mówiąc to ten kod jest strasznie zagmatwany i nie uznajesz zamykania znaczników div i font (eterów też nie)

Ok. Już poprawiłem kod. Pozamykałem znaczniki.


CYTAT(sazian)
poza tym lepiej stosować <center></center> niż <div align=\"center\"></div>.
Czemu?


CYTAT(sazian)
To, w czym problem przecież to tak wygląda

Nie, nie. Spójrz na to jeszcze raz, dokładnie...
Tak powinno wyglądać: [url="http://koza_aukcje.w.interia.pl/tabelka.gif"]http://koza_aukcje.w.interia.pl/tabelka.gif[/url]
A tak wygląda: [url="http://koza_aukcje.w.interia.pl/ts/tabelka.html"]http://koza_aukcje.w.interia.pl/ts/tabelka.html[/url]
(otwieraj tę stronę przeglądarką IE, bo Mozilla dobrze ten kod interpretuje (tyle tylko, że w Mozilli z kolei pojawia się inny błąd, ale o tym innym razem [img]http://forum.unit1.pl/style_emoticons/default/wink.gif[/img] ))
Teraz widzisz?

A tak prezentuje się obecny kod tej strony:


[code='html']
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<!-- Opracowanie: koza -->
<HTML>
<head>
<link rel="stylesheet" href="pliki/styl.css" type="text/css">
</head>
<body>


<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" bgcolor="#EAEAAE" width="50%">

<tr>
<td colspan="2">
<img src="kreska_dol1.gif">
</td>
</tr>

<tr>
<td bgcolor="#ffcccc" width="5%" style="border-color: #993366; border-left-style: solid; border-left-width: 1px; border-right-style: solid; border-right-width: 1px">
<div align="center"><img src="http://adstat.4u.pl/s4u.gif"></div>
</td>
<td width="95%" style="border-color: #993366; border-right-style: solid; border-right-width: 1px">
<font class="malytext">tekst1</font>
</td>
</tr>

<tr>
<td width="5%">
<img src="kreska_statystyki_odwiedzin.gif">
</td>
<td width="95%" style="border-color: #993366; border-right-style: solid; border-right-width: 1px">
</td>
</tr>

<tr>
<td colspan="2" style="border-color: #993366; border-left-style: solid; border-left-width: 1px; border-right-style: solid; border-right-width: 1px">
<font class="malytext">tekst2</font>
</td>
</tr>

<tr>
<td colspan="2">
<img src="kreska_dol2.gif">
</td>
</tr>

</table>


</body>
</HTML>[/code]
Widzicie gdzieś błąd? :/

W dalszym ciągu, niestety, oczekuję pomocy... a za dotychczas otrzymaną - dziękuję! [img]http://forum.unit1.pl/style_emoticons/default/smile.gif[/img]

Pozdr.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
To działa [img]http://forum.unit1.pl/style_emoticons/default/smile.gif[/img]

[code='html']<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" bgcolor="#EAEAAE" width="50%">

<tr>
<td colspan="2">
<img src="kreska_dol1.gif">
</td>
</tr>

<tr>
<td bgcolor="#ffcccc" width="60" style="border-color: #993366; border-left-style: solid; border-left-width: 1px; border-right-style: solid; border-right-width: 1px">
<img src="http://adstat.4u.pl/s4u.gif">
</td>
<td style="border-color: #993366; border-right-style: solid; border-right-width: 1px">
<font class="malytext">tekst1</font>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="5%">
<img src="kreska_statystyki_odwiedzin.gif">
</td>

</tr>
<tr>
<td colspan="2" style="border-color: #993366; border-left-style: solid; border-left-width: 1px; border-right-style: solid; border-right-width: 1px">
<font class="malytext">tekst2</font>
</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2">
<img src="kreska_dol2.gif">
</td>
</tr>
</table>[/code]



A jeśli chodzi o div i center to różnica polega na tym, że div może spowodować niechciane zmiany w wyglądzie strony

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
[quote]
Powinno być
...
[/quote]

Gdzietam...
Poprawiłem i w dalszym ciągu źle. :/
(bo to na pewno nie zależy od tego fragmentu)

Pozdr.
PS> Wesołych Świąt! [img]http://forum.unit1.pl/style_emoticons/default/smile.gif[/img]

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Szczerze Internet explorer jest do du** w nim nic nie działa.
Zainstaluj mozille i zanieść informacje że w Internet exporerze strona może nie działać poprawnie [img]http://forum.unit1.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif[/img] a tak na serio to Internet explorer nieco inaczej odczytuje niektóre polecenia, nie sądzę żeby to wyglądało lepiej niż to

[code='html']<table border="1" cellspacing="0" cellpadding="0" bgcolor="#EAEAAE" width="848">

<tr>
<td colspan="2">
<img src="kreska_dol1.gif">
</td>
</tr>

<tr>
<td bgcolor="#ffcccc" width="60" style="border-color: #993366; border-left-style: solid; border-left-width:2px; border-right-style: solid; border-right-width: 2px">
<img src="http://adstat.4u.pl/s4u.gif">
</td>
<td width="848" style="border-color: #993366; border-right-style: solid; border-right-width: 1px">
<font class="malytext">111111111111</font>
</td>
</tr>
<tr>
<td width=71>
<img src="kreska_statystyki_odwiedzin.gif">
</td>

</tr>
<tr>
<td colspan="2" style="border-color: #993366; border-left-style: solid; border-left-width: 1px; border-right-style: solid; border-right-width: 1px">
<font class="malytext">1111111</font>
</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2">
<img src="kreska_dol2.gif">
</td>
</tr>
</table>[/code]

A jeszcze jedno lepiej nie podawaj rozmiary komórek (w których są obrazki) w procentach

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
CYTAT(sazian)
A jeszcze jedno lepiej nie podawaj rozmiary komórek (w których są obrazki) w procentach

O! I tu jest pies pogrzebany! [img]http://forum.unit1.pl/style_emoticons/default/wink.gif[/img]
Wszelkie szerokości podałem w pikselach i zobacz:
[url="http://koza_aukcje.w.interia.pl/TS_2_01/tabelka.html"]http://koza_aukcje.w.interia.pl/TS_2_01/tabelka.html[/url]


Chyba dobrze, nie? [img]http://forum.unit1.pl/style_emoticons/default/smile.gif[/img]

A za pomoc tutaj udzieloną serdecznie dziękuję. Nawet nie wiecie jak bardzo mi pomogliście. Los Wam to z pewnością kiedyś wynagrodzi... [img]http://forum.unit1.pl/style_emoticons/default/smile.gif[/img]

Pozdr.

PS-> Sazian -> "Pomógł mi" dla Ciebie! [img]http://forum.unit1.pl/style_emoticons/default/smile.gif[/img]

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
[quote] ale to u mnie już wcześniej tak wyglądało biggrin.gif [/quote]
No na Mozilli, ale IE źle to interpretowało. smile.gif Teraz obie już dobrze interpretują.

Pozdr.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ładna strona szkoda, że nie jest w całości dostępna biggrin.gif
A jeśli chodzi o dział forum to na interi nie zadziała lepiej się przenieś na www.goin.pl masz 50MB,PHP i MySQL za free lub www.fora.pl

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
A tak wygląda efekt końcowy:
http://koza_aukcje.w.interia.pl/TS_2_02/index.html
(to nie jest spam, bo ta strona jeszcze nie istnieje)

Myślałem, że jest wszystko w porządku a Validator wynalazł 18 błędów! Wobec tego prosiłbym o wytłumaczenie (jako, że nie znam anglika, a tym bardziej takiego "programistycznego języka"), co oznaczają poszczególne "błędy":
[quote]This page is not Valid HTML 4.01 Transitional![/quote]
Tu domyślam się, ze chodzi o to, że rzekomo strona nie jest programowana w języku HTML 4.01. Pytam więc skąd taki komunikat (?), skoro jest.

[quote]required attribute \"TYPE\" not specified[/quote]
?

[quote]end tag for element \"TD\" which is not open
...h=1 height=1><!-- end: DOTGEM --></td>

[quote]document type does not allow element \"P\" here; missing one of \"APPLET\", \"OBJECT\", \"MAP\", \"IFRAME\", \"BUTTON\" start-tag.
...ass=\"text\"><p style=\"margin-right: 0.2
Chwila. Nie wolno używać w znaczniku <P> elementu \"margin-right\" czy co? Czy też może jednostka jest zła (cm)? A może ta dwójka? (wszak to dwójkę validator zaznaczył na czerwono). Może mi ktoś wytłumczyć o co mu (validatorowi) chodzi? wink.gif

[quote]required attribute \"ALT\" not specified[/quote]
A czy do każdej grafiki musze wtykać element "ALT"? Co to jakiś wymóg jest?

[quote]character ";" not allowed in attribute specification list
...66; border-left-style: solid; border-l

[quote]reference to non-SGML character
...r></font></div><div align="left"><font

[quote]document type does not allow element "NOSCRIPT" here; missing one of "APPLET", "OBJECT", "MAP", "IFRAME", "BUTTON" start-tag.
.../wiek_strony.js" type="text/javascript

I to w zasadzie tyle.
Szczerze powiedziawszy nie rozumiem działania Validatora. Jedynym usprawiedliwieniem na to jest fakt, że po raz pierwszy zacząłem z niego korzystać. Dlatego liczę, że będziecie wyrozumiali i że udzielicie mi kolejnej pomocy.
I proszę się nie śmiać z mojej 'angielszczyzny' (a właściwie jej braku wink.gif ). Uczę się niemieckiego i rosyjskiego a nie angielskiego. A tak na marginesie: jaki z tego morał? Uczyć się języków. wink.gif

Pozdr.
Czekam na odp.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Jak powszechnie wiadomo ja również nie znam angielskiego
Ale tak na logikę to linijka
[quote] end tag for element \"TD\" which is not open
...h=1 height=1><!-- end: DOTGEM --></td></tr></table>'); [/quote]
Oznacza, że nie otworzono znacznika „<TD>”
A co do tej 2 to spróbuj zastąpić kropkę przecinkiem, (chociaż lepiej by było jak byś podawał w pikselach)
<noscript> to nie wie, co to jest (nie zna takiego Tagu)
To może nie być prawdą co tam wyżej napisałem bo nie znam angielskiego(pisałem na logikę)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Rozmiary podawaj w pixelach, albo procentach(?)

Sazian: dosłowine tłumaczenie to:
"zamknięcie znacznika dla elementu "TD" który jest nie otwarty(...)" więc za bardzo się nie pomyliłeś.
Znacznik </td> nie był poprzedzony znacznikiem <td> więc powstał błąd

ps: ja się dopiero uczę angielskiego, ale to jest na tyle proste, że nie trzeba mieć niewiadomo jakiej wiedzy, żeby przetłumaczyć/zrozumieć

ps2: co do wyboru miejsca na forum, to polecam www.fora.pl, wystarczy podać adres forum, nazwę administratora i swój e-mail, a po minucie dostaniesz maila z hasłem. Wszystko jest gotowe, nie ma żadnych ograniczeń, poza tym, że nie można instalować stylów wygrzebanych z internetu (trzeba wybrać któyś z udostępnionych przez twórców serwisu)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
[quote] ps2: co do wyboru miejsca na forum, to polecam www.fora.pl, wystarczy podać adres forum, nazwę administratora i swój e-mail, a po minucie dostaniesz maila z hasłem. Wszystko jest gotowe, nie ma żadnych ograniczeń, poza tym, że nie można instalować stylów wygrzebanych z internetu (trzeba wybrać któyś z udostępnionych przez twórców serwisu) [/quote]

Ja miałem tam forum, ale:
- takie forum do którego nie masz dostępu do bazy danych nie powzoli Ci na ewentualne przeniesienie go na inny serwer
- nie można swobodnie modyfikować plików forum (np: dodać ew. reklamy gdy forum zyska dużą popularność)

ale faktycznie, dla początkujących to będzie najlepsze rozwiązanie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
O bazę danych mozna poprosić administrację serwisu. Jeżeli chcesz coś wstawić, to wystarczy że znasz trochę html albo js i można naprawdzę sporo [b]żeczy zrobić. Zaczynając od drobiazgów, jak podlinkowanie opisów for, a można zrobić dużo więcej.
Te posty pewnie i tak polecą do śmietnika, ale niech poleżą chociaż ze 2 dni....

// nie polecą, ale starajcie sie nie off-topicować - Iskar

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
[quote=sazian][quote=sazian]A co do tej 2 to spróbuj zastąpić kropkę przecinkiem, (chociaż lepiej by było jak byś podawał w pikselach)[/quote]
Już wiem o co w tym chodziło. Znacznik <P> wsadziłem zaraz za znacznikiem <FONT>.

[quote=sazian]<noscript> to nie wie, co to jest (nie zna takiego Tagu)[/quote]
No właśnie nie wiem czy to nie będzie już przestarzałe? :/ Przeglądarka korzysta ze znacznika <noscript> gdy nie działa <script> (noscript jest wówczas alternatywą).

[quote=ktoś]to jest na tyle proste, że nie trzeba mieć niewiadomo jakiej wiedzy, żeby przetłumaczyć/zrozumieć[/quote]
No tak, ale to przestaje być proste w momencie gdy jesteś przekonany, że w danej linijce jest wszystko w porządku a validator nagle wynajdzie Ci jakiś kosmiczny błąd. Do teraz jestem przekonany, że znacznik <td> jest otwarty (kod poniżej). Ale to już właściwie mnie nie obchodzi, a powinno obchodzić Interię. wink.gif
KOD<td><!-- begin: DOTINT --><img src="http://p.interia.pl/?url='+escape(location)+'&referer='+escape(document.referrer)+'" width="1" height="1" alt=""><!-- end: DOTINT --><!-- begin: DOTGEM --><'+'img src="http://interia.hit.gemius.pl/redot.gif?l=8&tstamp='+(new Date()).getTime()+'&id=1YcB94y2nezNBZTNaQ32UfL7' + g_parameters_g() +'" alt="" width=1 height=1><!-- end: DOTGEM --></td>
(tutaj te komentarze chyba wprowadziły zamęt)

[quote=ktoś]ps2: co do wyboru miejsca na forum, to polecam www.fora.pl, wystarczy podać adres forum, nazwę administratora i swój e-mail, a po minucie dostaniesz maila z hasłem. Wszystko jest gotowe, nie ma żadnych ograniczeń[/quote]
I dlatego uważam, że w tym musi być jakiś \"knyf\". wink.gif To jest zbyt piękne aby było prawdziwe. wink.gif
Co np. w momencie, gdy tysiąc fór/forów osiągnie bazę wielkości 100MB ?? Nie wierzę w ten brak ograniczeń. Nie wierzę, ale ostatecznie chyba skorzystam z tej usługi. Pożyję, zobaczę. wink.gif

[quote=ktoś]Te posty pewnie i tak polecą do śmietnika, ale niech poleżą chociaż ze 2 dni....

// nie polecą, ale starajcie sie nie off-topicować - Iskar[/quote]
Heh. Off-topic, off-topiciem, ale głównym wątkiem tego topicu jest pomoc dla mojej osoby, a posty takie choćby jak ten powyższy "ktosia" szalenie mi pomagają. Poza tym... niemożliwym jest wieczne pisanie na temat. wink.gif No ale dobra, nie mnie administrować. wink.gif
Przy okazji - Iskar, w funkcji "Pomógł mi" jest paskudny błąd. :/ Dla przykładu: sazianowi za jedną udzieloną pomoc dałem 6 razy "Pomógł mi" (sorki sazian wink.gif ). To trochę mija się z celem. :/ Da się jakoś naprawić?

A za pomoc mi udzieloną znowuż serdecznie dziękuję. smile.gif
Pozdr.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
[quote] Heh. Off-topic, off-topiciem, ale głównym wątkiem tego topicu jest pomoc dla mojej osoby, a posty takie choćby jak ten powyższy \"ktosia\" szalenie mi pomagają. Poza tym... niemożliwym jest wieczne pisanie na temat. wink.gif No ale dobra, nie mnie administrować. wink.gif
Przy okazji - Iskar, w funkcji \"Pomógł mi\" jest paskudny błąd. :/ Dla przykładu: sazianowi za jedną udzieloną pomoc dałem 6 razy \"Pomógł mi\" (sorki sazian wink.gif ). To trochę mija się z celem. :/ Da się jakoś naprawić? [/quote]

Nie ma czegoś takiego na naszym forum, o czym mi sie wydaje ty myślisz - tak jakby ten temat był małym pod-forum, w którym ty zadajesz pytania i dostajesz odpowiedzi. Jeżeli dręczą cię inne pytania, napisz nowy temat. Co do tego pisania na 'ciągle na temat'..no cóż, jest to możliwe, o ile tematy zbytnio się nie ciągną, a raczej, jak w tym wypadku, gdy autor nie zada nowego pytania lub ktoś inny nie zapyta o coś dodatkowego, nie związanego z pierwszym tematem przez co inne osoby zaczynają mieszać w całym temacie aż w końcu nie wiadomo o co chodzi. Jeśli chodzi o ten skrypt, to ja nie mam takiej władzy, pogadam jednak z Nakielem bo sam zauważyłem z nim (ze skryptem nie z Nakielem tongue.gif ) problemy ;-) dzięki za info.

Koniec wykładu ;-) pozdro

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×