Toster Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 tyle co list wyjdzie, nie wiem pewnie 2-3 zl. Always Dark<br /> Link to comment Share on other sites More sharing options...
krajew4 Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Ta i bedzie wojna jak z metalami i hiphopowcami, ja zobacze kogos w koszulce Delphi programmer to wpier ;p My life for Aiur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toster Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 you can try ;P ale od razu cie uprzedzam ze waze 80 kg i nie polegne od razu Always Dark<br /> Link to comment Share on other sites More sharing options...
sazian Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Szkoda, ze nie mamy jeszcze loga ale możemy mieć wystarczy ogłosić konkurs Link to comment Share on other sites More sharing options...
krajew4 Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Toster: ja trenuje rugby :> My life for Aiur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filuu Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Chyba sobie sprawie taką koszuleczke xD jak bede przy kasie Zawsze jakaś pamiątka na stare lata krajew4: Widać Lubię cytryny ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nvm Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Filuu - to se kup, ja będę pożyczać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blind Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 krajew4 Toster! bijcie sie! he he koszulka fajny pomysł jak zobacze jak to wyglada w rzeczywistosci to moze kupie www.blinder.pl - Blog Link to comment Share on other sites More sharing options...
sazian Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 pytałem kila razy i zapytam jeszcze raz co się stało z kolorami na stronie głównej ?? to efekt zamierzony(bo jeśli tak to kiepsko wyszło) czy jakiś błąd?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filuu Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Chodzi Ci o takie zółtawe tło ? Wg. mnie wygląda bardzo fajnie Lubię cytryny ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nakiel Posted May 21, 2007 Author Report Share Posted May 21, 2007 Efekt zamierzony. Jeśli korzystasz z Firefoxa wyczyść cache, wejdź na stronę i dla pewności użyj Ctrl+F5, wtedy będziesz widział pełne zmiany, gdyż teraz zapewne widoczna jest tylko ich część. ps. Nie ma to jak Opera Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj. Śnij. Odkrywaj." M". Twain. Metryczka dla dziecka może być wspaniałą pamiątką narodzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toster Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 ee tam Seamonkey to jest to poza musztardowym kolorem na bokach nie wiem czy mam wszystko, ale i tak w sumie rzadko wchodze na glowna... Always Dark<br /> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nakiel Posted May 22, 2007 Author Report Share Posted May 22, 2007 Wspominam o tym, gdyż u Drazka w FF był problem z odświeżeniem styli CSS, przez co strona wyglądała nieco inaczej niż powinna. Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj. Śnij. Odkrywaj." M". Twain. Metryczka dla dziecka może być wspaniałą pamiątką narodzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5corpio Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Bo wszyscy wiedzą, że Opera jest lepsza xD Ot taka mini-strona moja po godzinach http://www.wnetrzekuchni.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nvm Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Głupoty gadacie -,- IE jest najlepszy... Dopóki był tylko IE to nie było problemów i wojen przeglądarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
sazian Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 oto jak to wygląda u mnie afee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nvm Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 No tak, rzeczywiście masakra :/ U mnie to wygląda inaczej. Nie wiem czy tak ma wyglądać: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nakiel Posted May 22, 2007 Author Report Share Posted May 22, 2007 Czyli jednak nie inaczej, a tak samo. Korzystasz jedynie z mniejszej rozdzielczości. Poza tym masz zwinięte menu, mozesz je zmienić w ustawieniach. Tak miało być, nie wszystkim się dogodzi... Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj. Śnij. Odkrywaj." M". Twain. Metryczka dla dziecka może być wspaniałą pamiątką narodzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krajew4 Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 IMO wlasnie teraz lepiej unit1 wyglada ;-p My life for Aiur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KKKas Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Teraz jest lepiej, jasne. Tylko nadal nie rozumiem o co chodzi z tą 'musztardą' w tle. Przecież to do niczego nie pasuje... ;-) ҉ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toster Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 to jest przyslowiowa musztarda po obiedzie Always Dark<br /> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kezard Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Mi tam się podoba ta musztarda Ładnie się komponuje z żółtym tłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gifanonim Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Szczerze ? Dopiero jak zaczeliscie o tej musztardzie rozmawiac to ja zauwazylem ;p "Bogowie to bugi ludzkich umysłów" Gifanonim ® Link to comment Share on other sites More sharing options...
filuu Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Hah, u mnie ani na ff ani w Operze nie pojawiła sie ta musztarda :> Tylko jak odswiezam niekiedy strone to sie robi musztardowy ekran cały ale znika szybko ... Lubię cytryny ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krajew4 Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Szczeze ? Dopiero jak zaczeliscie o tej musztardzie rozmawiac to ja zaówazylem ;p OMG! My life for Aiur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts