Nvm Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 To jest w 3D czy spritami? Wygląda całkiem nieźle Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSr Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 2D Jak dla mnie nawet na dzisiejsze standardy to bardzo dobrze wygląda Brakuje mi dobrego nowego RTSa na miarę Age Of Empires 2 (bo trójka to już nie to ). Ubuntu.pl user #10593 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nakiel Posted March 30, 2007 Author Report Share Posted March 30, 2007 Kogo ja widzę, kogo ja czytam ;] Witaj Gorion To jest chyba wersja przed interfejsami. Trochę można było już tam porobić. O ile pamiętam chodzenie, strzelanie (częściowo), budowanie budynków oraz jednostek, niszczenie, zaznaczanie, podział jednostek/budynków na wrogie i "swoje" oraz menu już działało Panel główny chyba od ASI. Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj. Śnij. Odkrywaj." M". Twain. Metryczka dla dziecka może być wspaniałą pamiątką narodzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nvm Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Brakuje mi dobrego nowego RTSa na miarę Age Of Empires 2 (bo trójka to już nie to ). A tam. Instalujesz Starcrafta/Warcrafta i pykasz po necie. To stare ale jare RTSy i cieszą się niezłą popularnością Bo te wszystkie nowe w 3D do bani są. Oprócz W3, tam klimacik był. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HNB Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 O . TSr i Gorion ^^. Fajnie że ciągle jesteście. Stare dobre czasy. soon Delphi will be only for veterans and finally we all will die at the end… delphi.dathox.com - nowinki z świata Delphi/Pascala only programmers and drug dealers call their customers "users" Oto cisza przed burzą, Chwile się dłużą.Z gór schodzi dużo chmur ku podnóżom.Ptaki milaczą, drogi suche jak wiór się kurzą, Ptaki milczą a drogi się kurzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts